ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σανόγκο: “Αγαπώ τους φιλάθλους μας! Ο Καστρίτης είναι ο… άνθρωπος μου” (video)

Ο Ίσμαελ Σανόγκο μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε στον ίδιο, τους στόχους του Άρη τον Καστρίτη αλλά και τον κόσμο.

Όπως τόνισε αρχικά: «Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος, να μπαίνουμε μέσα και να κυριαρχούμε, να παίζουμε το μπάσκετ του Άρη. Οι φίλαθλοι γνωρίζουν τι εννοώ με το μπάσκετ του Άρη, επιθετικό, πεινασμένο».

Για την επιστροφή του μετά από 49 ημέρες είπε: ««Είναι ευλογία από τον Θεό να μπορείς να έχει έναν τραυματισμό και να μπορέσεις να επιστρέφεις γρήγορα και σε καλή κατάσταση. Αισθάνομαι αποτελεσματικός, σίγουρα έχω δρόμο μπροστά μου για να βρω τον εαυτό μου αλλά το πρώτο βήμα ήταν να ντυθώ και να αγωνιστώ».

Για τους οπαδούς του Άρη τόνισε: «Ερχόμενος στην έδρα μας, υπάρχει σίγουρα ένα εχθρικό περιβάλλον, εγώ θα σιχαινόμουν να βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα, οι φίλαθλοι μας είναι φανταστικοί. Μας δίνουν την έξτρα ενέργεια και την επιπλέον ώθηση που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Τους αγαπώ, με κάνουν να νιώθω όμορφα, σαν να είναι το δεύτερο… σπίτι του».

Για τον Γιάννη Καστρίτη είπε: «Είναι ο άνθρωπος μου, είναι ένας σπουδαίος προπονητής, μας ωθεί να είμαστε καλύτεροι από ότι είμαστε. Δεν μας επιτρέπει να μείνουμε μέσα στην ζώνη… άνεσής μας και αυτό μας βοηθάει. Όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά, όταν δεν θα παίζουμε για τον Άρη, όταν η ζωή μας θα έχει πάει κάπου αλλού. Γι΄ αυτό και τον εκτιμώ βαθύτατα».

Για την απόφαση να ανανεώσει το καλοκαίρι είπε: «Όταν κάποιος σου ταιριάζει, σου ταιριάζει. Με το σύστημα, με το πως στήνει η ομάδα ο κόουτς στην επίθεση. Στην άμυνα αισθάνομαι πως είμαι ο παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα του και επιπλέον η πόλη, οι φίλαθλοι, ήταν μία εύκολη απόφαση να επιστρέψω».

Για το αν φέτος είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι είπε: «Σίγουρά αισθάνομαι καλύτερος, δούλεψα με τον κόουτς Ράμπο (σ.σ. τον Γιώργο Σιγάλα) όλο το καλοκαίρι, έχτισα την αυτοπεποίθηση μου και την ικανότητα μου στο σκοράρισμα. Στην άμυνα έγινα πιο δυνατός, κρατώντας αυτή την επιμονή».

Για το αν ο φετινός Άρης είναι καλύτερος από τον περσινό είπε: «Νομίζω ναι, δεν αφήνω την περσινή ομάδα, τους αγαπώ αυτούς τους τύπους αλλά φέτος έχουμε μεγαλύτερο βάθος» και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που μπαίνουμε στο παρκέ παίζουμε λες και είναι ένα παιχνίδι τίτλου»

Για τις απουσίες που ταλαιπωρούν την ομάδα: «Στον κόουτς αρέσει να λέει πως έχουμε αρκετές δικαιολογίες, έχουμε τραυματίες, αρρώστους αλλά αυτά δεν μας αφήνουν να μην παίξουμε όπως ξέρουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για το νέο έτος είπε: «Να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και να μην έχουμε τραυματίες. Κάποιοι θα με πουν τρελό αλλά πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ, όλο τον οργανισμό του Άρη”.

To Top