“Σαν να κρίνεται η ζωή μας”

Ο Μαρκ Κάρτερ στάθηκε στην κούραση που είναι λογικό να επηρεάζει και τις δυο ομάδες ενώ μίλησε και για το τέταρτο ματς της σειράς.

Σχετικά με τον αγώνα ο παίκτης του συμπολίτη είπε: «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Παίξαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην άμυνα. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν πολύ. Προφυλάξαμε το γήπεδο μας, όπως άλλωστε έχει κάνει και ο Άρης».

Για τις διακυμάνσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια και την σταθερότητα του ΠΑΟΚ στο τρίτο ματς: «Στα δύο προηγούμενα ματς, ξεκινήσαμε άσχημα το τρίτο δεκάλεπτο. Σήμερα ήμασταν πιο συνεπείς στην άμυνα. Χτυπήσαμε στα σημεία του γηπέδου που θεωρούσαμε σωστά. Η άμυνα ήταν αυτή που μας βοήθησε, για να έχουμε ρυθμό στην διάρκεια του αγώνα».

Πρόσθεσε πως «και οι δύο ομάδες θέλουν να προστατεύσουν την έδρα τους. Σε αυτό το σημείο της σεζόν, υπάρχει σωματική και πνευματική κούραση. Οποιος διατηρήσει ένα πνευματικό πλεονέκτημα, θα μπορέσει να πάρει και το παιχνίδι. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Περισσότερο το παιχνίδι ήταν στο μυαλό».

Αναφερόμενος στο θέμα της κούρασης των παικτών, σε αυτό το σημείο της σεζόν υπογράμμισε: «Δεν ξέρω τι αισθάνεται ο Λάνγκφορντ. Ολοι είμαστε πολύ κουρασμένοι. Το στυλ παιχνιδιού μας, φέρνει φοβερή κούραση. Το παιχνίδι είναι στο μυαλό. Μας επηρέασε ότι χάσαμε τον Βον, αλλά από την άλλη το ίδιο ισχύει και στον Άρη με τον Αντεγκμπόγιε. Η κούραση είναι ίδια για όλους».

Για την τετάρτη αναμέτρηση σχολίασε: «Για τον ΠΑΟΚ, το ‘κλειδί’ θα είναι η άμυνα. Να δούμε κάποια σημεία που δεν παίξαμε καλά και να κάνουμε κάποιες προσαρμογές. Πρέπει να παίξουμε σαν να κρίνεται η ζωή μας».

To Top