Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Όλε κοντά στον Άρη!

Το είπε και το ‘κανε! Ο Όλε Σκόμποε και πάλι κοντά στον Άρη! Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Δανός πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής των κίτρινων βρέθηκε κοντά στην ομάδα που αγάπησε, ίσως όσο καμιά!

Όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ελλάδα και την Αθήνα, ο Σκόμποε βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Άρη και ένιωσε και πάλι, την κιτρινόμαυρη ζεστασιά που τον έκανε να δεθεί με τον ιστορικό σύλλογο.

Ο ίδιος έδειξε φανερά συγκινημένος από την συνάντηση με την ομάδα του Άρη. Πέρασαν 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είχε βρεθεί κοντά στον σύλλογο και βρήκε μάλιστα γνώριμα πρόσωπα, όπως τον Κρίστι Βαγκέλι, με τον οποίο συνεργάστηκε όταν ήταν προπονητής του Άρη.

Επίσης βρέθηκε και συνομίλησε τόσο με τον Γιώργο Φοιρό όσο και με τον Κυριάκο Μπιμπισίδη με τους οποίους ήταν συμπαίκτες, ενώ για μια ακόμη φορά εκφράστηκε με θαυμασμό για τον κόσμο του Άρη. Δεν αποκλείεται να έρθει και στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο ΄ποιων εκδηλώσεων γίνουν για τα 100 χρόνια του Άρη.

Σήμερα θα είναι στην Λεωφόρο και θα δει το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Άρης, με την καρδιά του να χτυπάει σε κιτρινόμαυρους ρυθμούς. Όπως παλιά…

Ο Δανός μέσος ακόμη και μετά το άνοιγμα των συνόρων με την «εισβολή» των ξένων παικτών (ειδικά στον Άρη…) παραμένει ποιοτικά ένας από τους κορυφαίους που τίμησαν και με το παραπάνω τη φανέλα με το σήμα του «θεού του πολέμου» στο στήθος.  αγωνίστηκε στο Άρη από το 1977 ως το 1980 καθώς και το δεύτερο μισό της περιόδου 1983-84 (106 συμμετοχές- πέντε γκολ), ενώ κάθισε στον πάγκο της ομάδας για 11 αγώνες της σεζόν 2003-04.

To Top