Σαν σήμερα η επική πρόκριση του Άρη κόντρα στη Σαραγόσα των εκατομμυρίων! (videos)

Σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 2007, ο Άρης, παρά την ήττα με 2-1, πήρε την σπουδαία πρόκριση για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA μέσα στη Σαραγόσα.

Η Ρεάλ Σαραγόσα των πολλών εκατομμυρίων και των σπουδαίων ονομάτων στο παγκόσμιο ποδόσφαριο προηγήθηκε στο 19’ με τον Ολιβέιρα, αλλά η ισοφάριση από τον Χαβίτο στο 63’ (το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τον Σ. Γκαρσία στο 73’), έδωσε στον Άρη την πρόκριση στους ομίλους του –τότε- Κυπέλλου UEFA για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Άρης είχε παρακαταθήκη από το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Χαριλάου τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου και σε συνδυασμό με το εκτός έδρας γκολ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου συνάντησε στον όμιλο τη Μπράγκα, την Μπόλτον, τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπάγερν Μονάχου.

Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Λα Ρομαρέδα από τους φίλους του Άρη που μετέτρεψαν το ισπανικό γήπεδο σε… «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Σαραγόσα (Βίκτορ Φερνάντεθ): Θέσαρ, Κουαρτέρο (65′ Γκάμπι), Χουανφράν, Φερνάντεθ, Λουσέν, Αγιάλα, Θαπατέρ, Αϊμάρ, Ντ” Αλεσάντρο, Μιλίτο, Ολιβέιρα (60′ Σέρχιο Γκαρθία).

Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (58′ Χαβίτο), Σιστόν (88′ Βανγκέλι), Ίβιτς, Κόκε (81′ Κουλουχέρης).

Διαιτητής: Στιούαρτ Ντούγκαλ (Σκωτία)

Βοηθοί διαιτητή: Μάρτιν Κράιανς (Σκωτία), Κρις Γιάνγκ (Σκωτία)

Τέταρτος διαιτητής: Κρις Μπόιλ (Σκωτία)

Κίτρινες κάρτες: Λουσέν, Σέρχιο Γκαρθία, Φερνάντεθ (Σαραγόσα), Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Νεμπεγλέρας (Άρης)

To Top