ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ο Άρης είχε κλείσει το ρόστερ του, αλλά…

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, στις 30 Ιουλίου 2018, ο Άρης είχε κλείσει το ρόστερ του και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει πλήρης την προετοιμασία του, γεγονός που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τη σημερινή κατάσταση στην ομάδα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μέχρι σήμερα ο Άρης έχει ενεργοποιημένα τα συμβόλαια των Δημήτρη Φλιώνη, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Βασίλη Χρηστίδη, Στράτου Βουλγαρόπουλου και των Αμερικανών Ραμόν Χάρις, Γκάρι ΜακΓκι. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλοι τους θα αποτελούν μέλη της ομάδας, καθώς τα πάντα παραμένουν ρευστά…

Ακριβώς πριν έναν χρόνο με τον Βαγγέλη Αγγέλου στο «τιμόνι» και με ενεργοποιημένο τον περιορισμό μεταγραφών (ban) ο Άρης κατάφερε να κλείσει το ρόστερ του, προσθέτοντας στη συνέχεια μόνο τον Γιώργο Αγγέλου στις 5 Αυγούστου.

Αναλυτικότερα, στις 28 Ιουνίου ανακοινώθηκαν οι Νταλό, Βεργίνης, Μπελ, μία μέρα μετά ο Σλαφτσάκης, στις 3 Ιουλίου ανανέωσε ο Φλιώνης, στις 19 Ιουλίου αποκτήθηκε ο Τζόουνς, στις 22 Ιουλίου ο Κάιζερ, στις 27 Ιουλίου ο ΜακΓκι και στις 30 Ιουλίου παρέμεινε στο ρόστερ ο Μποχωρίδης. Παρά το γεγονός, όμως, πως η ομάδα στήθηκε πολύ νωρίς, ο Άρης δεν κατάφερε αγωνιστικά να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο.

Στην αντίθετη κατεύθυνση, βέβαια, βρέθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» το καλοκαίρι του 2014, όταν και προσπαθούσαν να λύσουν τα ban. Τότε, η διοίκηση Αρβανίτη, που θέλει να συνδράμει φέτος στο έργο της σημερινής διοίκησης, πέτυχε την άρση του απαγορευτικού, κάτι που… παλεύει να κάνει τώρα ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Άρης έλυσε τα ban και μέσα σε 11 ημέρες απέκτησε έξι παίκτες (Τόμας 23/08, Πάσαλιτς 24/08, Ριντ 24/08, Νέιμικ 26/08, Σίμτσακ 27/08, Μανωλόπουλος 02/09), σχηματοποιώντας το ρόστερ εκείνης της σεζόν και έχοντας κρατήσει νωρίτερα τους Τσιάρα, Μούρτο, Μποχωρίδη, Χαρίση, Δήμα, Βεζένκοφ, Πουλιανίτη και Γκίκα.

To Top