ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σαν σήμερα, στον “ουρανό” του Παλέ η φανέλα με το Νο 6, του τεράστιου Νίκου Γκάλη! (video)

Σαν σήμερα, το 2013, η φανέλα του Νίκου Γκάλη ανέβηκε για πάντα στην οροφή του γηπέδου, εκεί στον “ουρανό” του Παλέ!  Η φανέλα με το νούμερο 6!

Η φανέλα του Νίκου Γκάλη με το θρυλικό Νο 6 στολίζει την οροφή του Αλεξανδρείου, δίπλα στα 21 λάβαρα των τίτλων του Αρη. Ο Νίκος Γκάλης παρακολούθησε την διαδικασία συγκινημένος και λύγισε και αυτός! Συγκλόνισε με την παρουσία του και τις αντιδράσεις του και πήρε ένα ολόκληρο γήπεδο και το “απογείωσε” σε μια μοναδική βραδιά!

Συγκλονιστική η στιγμή με τη φανέλα του Γκάλη! Αρχικά κατέβηκε σιγά, σιγά το στεφάνι με τα λάβαρα για να προστεθεί η φανέλα. Όλο το γήπεδο κοιτούσε με ανοιχτά τα μάτια και τις καρδιές να πλημμυρίζουν με συναισθήματα!

Υπέγραψε την τεράστια φανέλα και την κρέμασε! Σταδιακά αρχίζει να ανεβαίνει η φανέλα στον “ουρανό” του γηπέδου, όπου πήρε πλέον την μόνιμη θέση της. Και πάλι συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης υπό τους ήχους του “show must go on” έβλεπε ψηλά, εκεί όπου έφτασε ολόκληρο τον σύλλογο και το ελληνικό μπάσκετ. Όλο το γήπεδο χειροκροτούσε!

“Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή… Δεν υπάρχει πλέον επόμενη στιγμή μεγαλύτερη, αυτή είναι η τελευταία”, τόνισε ο Νίκος Γκάλης, με μια εικόνα που συγκλόνισε. Την εικόνα που σκουπίζει με ένα μαντήλι τον ιδρώτα και τα δάκρυά του.

Αποθέωση από τον κόσμο ξανά και ξανά… “Nίκος Γκάλης οέ οέ οέ!”Ο κόσμος όρθιος πια, χειροκροτεί και πάλι. Η φανέλα του Γκάλη βρίσκεται στην οροφή, το όνομα του στο γήπεδο και ο ίδιος χαμογελά… με δακρυσμένα μάτια! Μοναδικές στιγμές.

To Top