ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν σήμερα το συγκλονιστικό 4-4 του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια με πορτιέρο τον… Τζιφόπουλο!

Ενα από τα πιο συγκλονιστικά ματς στην ιστορία της Α’ Εθνικής ήταν το 4-4 με τον πολύ καλό Άρη της εποχής, σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια. Τη μέρα που πέθανε στον πάγκο του ΠΑΟΚ (στο 1-0 επί του Ολυμπιακού) από ανακοπή ο Ούγγρος προπονητής Γκιούλα Λόραντ, στη μισοάδεια Νέα Φιλαδέλφεια οι φίλαθλοι απολάμβαναν ένα ματς γκραν-γκινιόλ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 23’ με τον Μανώλη Κώττη, αλλά το ημίχρονο έληξε 1-2 με το πέναλτι του Στέλιου Μανωλά στον Βάγγη που μετέτρεψε σε γκολ ο Ντίνος Κούης στο 37’ και με το πλασέ του Κούη στο 45’.

Ο Θωμάς Μαύρος ισοφάρισε σε 2-2 για την ΑΕΚ στο 53’, αλλά μέσα σε 3’ το σκορ έγινε 3-3 από την κεφαλιά του Χατζηαντωνίου στο 55’ και το γκολ του Γιάννη Μουσούρη στο 56’. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-3 στο 66’ και ενώ ο Παπαφλωράτος είχε πάρει τη θέση του τραυματία Παντζιαρά στο τέρμα του Άρη από το 64’.

Στη συνέχεια μάλιστα τραυματίστηκε και ο Παπαφλωράτος και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο αμυντικός Γιάννης Τζιφόπουλος! Ακόμα κι έτσι, ο Αρης ισοφάρισε στο 86’ με τον Ζήνδρο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-5 με τον Ζελιλίδη στο 89’!

To Top