ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαν σε… πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο ο Άρης!

Ο Άρης μετά την επικράτηση επί του Παναιγιαλείου εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική και το ισόπαλο αποτέλεσμα του έτερου ζευγαριού, έχει το πάνω χέρι στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης του Κυπέλλου και θέλει να το διατηρήσει μετά και το πέρας 2ης αγωνιστικής.

Εφόσον διπλασιάσει τις νίκες του στο θεσμό, έχοντας απέναντί του αυτή τη φορά την ομάδα του Πανιωνίου την Τετάρτη, θα προκριθεί για δεύτερη σερί χρονιά στη φάση των «16».

Σε έναν θεσμό, που παρότι (και) φέτος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτοσκοπός είναι η επιστροφή-άνοδος του Συλλόγου στη φυσική του κατηγορία, αποτελεί υποχρέωση των «κιτρινόμαυρων» να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν, δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα και προσήλωση.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Δημήτρη Σπανό να «τεστάρει» τους ποδοσφαιριστές του.

Κι αυτό διότι αναμένεται να χρησιμοποιήσει ενδεκάδα… πρωταθλήματος, με σαφέστατη την επιθυμία του να κερδίσει το ματς, για να «κλειδώσει» την πρόκριση και να εκμεταλλευτεί για δοκιμές, τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του ομίλου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top