ΑΠΟΨΕΙΣ

Σαν τον Πρίφτη δεν έχει…

Παρακολουθώντας την τηλεοπτική συνέντευξη του Δημήτρη Πρίφτη στην Cosmote TV δεν υπάρχει φίλαθλος του Άρη που να μην θέλει να… βουτήξει μέσα στην τηλεόραση και να τον αγκαλιάσει.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το γράμμα του στον Άρη και τους φιλάθλους του στις 3 Ιουλίου 2017 ξεκινούσε με την φράση “Σαν τον Άρη δεν έχει…”.

Πολύ ορθώς προχθές ο Βασίλης Σκουντής σημείωσε προς το τέλος της συνέντευξης “σαν τον Πρίφτη δεν έχει…”.

Πόσο δίκιο έχει…

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από το αντίο του Πρίφτη από τον Άρη και δεν είναι υπερβολή πως στο μυαλό του ο Άρης δεν έχει βγει ούτε κατ’ ελάχιστο.

Δεν είναι μόνο οι προσωπικές σχέσεις που έχτισε στην τριετία του στον Άρη. Δεν είναι οι δεσμοί που τον συνδέουν με πολλά πρόσωπα μέσα στον οργανισμό. Είναι η επαφή που (δεν είχε, αλλά…) απέκτησε με τον σύλλογο, με το έμβλημα, με τον ανώνυμο φίλαθλο, με το dna του Άρη.

Δεν υπάρχει περίπτωση να του μιλήσει του Πρίφτη κανείς για τον Άρη και μετά από 10 λεπτά να μην βουρκώσει. Είναι πιο Άρης από Αρειανούς, νιώθει από Άρη στο πετσί και το μυαλό του.

Αυτά τα λίγα που είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη περιγράφουν ούτε το 10% των όσων αισθάνεται για τον Άρη (του). Γιατί ο Άρης έγινε και δικός του. Είναι ένας από αυτούς τους “τρελούς” που αγωνιούν καθημερινά τι γίνεται στην ομάδα. Δεν είναι υπερβολές όλα αυτά, είναι η απλή πραγματικότητα.

Ευχής έργο θα είναι αυτός ο άνθρωπος και μετά αυτός ο προπονητής, κάποια στιγμή να βρεθεί και πάλι στην ομάδα της καρδιάς του. Το θέλει ο ίδιος, μακάρι να ευνοήσουν κάποτε οι συνθήκες.

Γιατί σαν τον Πρίφτη δεν έχει…

ΥΓ: Όποιος προπονητής είναι υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο του Άρη, ας παρακολουθήσει την συνέντευξη του Πρίφτη για να καταλάβει τι εστί Άρης.

 

To Top