Σαουδική Αραβία “καλεί” Μουρίνιο με τρελές οικονομικές προτάσεις

Μετά από ποδοσφαιριστές και αισίως διαιτητές, οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας θέλουν να πάρουν στο πρωτάθλημα της χώρας και μεγάλες προσωπικότητες της προπονητικής, με τον Μουρίνιο να βρίσκεται στο κάδρο δύο μεγάλων συλλόγων της Μέσης Ανατολής.

Με τον Ζοζέ Μουρίνιο να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, το οποίο λήγει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, οι φήμες για επικείμενη συμφωνία με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχουν φουντώσει για τα καλά.

Η σπίθα πυροδοτήθηκε από τον ίδιο τον Πορτογάλο προπονητή, καθώς με πρόσφατη δήλωσή του φάνηκε βέβαιος ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα καθίσει στον πάγκο συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, παρότι αυτόν τον καιρό παραμένει αφοσιωμένος και απολύτως συγκρεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Ρώμης.

Την υπόθεση περί ενδιαφέροντος ομάδων του Κόλπου ήρθε να επιβεβαιώσει με σημερινό της δημοσίευμα η Corriere dello Sport, με την ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει ότι ο Μουρίνιο έχει στα χέρια του προτάσεις από τις Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ, με ισχύ από τον Ιούνιο του 2024.

Το άρθρο το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, αφού τονίζει ότι το ποσό που έχει προσφερθεί στον προπονητή της Ρόμα είναι 50 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

 

To Top