ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαπανίδης (Καμπανιακού): “Πορεία πρωταθλητισμού και στη Football League o Άρης”

Ο Γιώργος Σαπανίδης του Καμπανιακού, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.
Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:
Για το παιχνίδι: «Ήταν περίπου όπως το περιμέναμε. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Μέχρι το πρώτο γκολ σταθήκαμε σωστά απέναντι στον Άρη, αλλά και με κάποιες αδράνειες δικές μας στη συνέχεια χάσαμε το ρυθμό μας».
Για την εικόνα του Άρη και την πρώτη θέση: «Η ομάδα του Άρη έχει παίκτες που μπορούν ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία και σε κάθε αναμέτρηση. Ακόμα και σε ματς που είχαν κόντρα διαιτησία μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Χθες το έδειξε ακόμη μια φορά, έδειξε επαγγελματισμό».
Για την διαφορά του Άρη στις δυο αναμετρήσεις με τον Καμπανιακό: «Στο πρώτο ίσως να μπορούσαμε να πούμε πως ήταν λίγο πιο αγχωμένος ο Άρης, ήμασταν και εμείς πιο συγκροτημένοι αμυντικά. Χθες, έδειξε πιο άνετος και αν ήταν έτσι σε όλα τα παιχνίδια θα ήταν ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα».
Για το ρόστερ του Άρη και τον κορμό: «Έχει ένα κορμό ο Άρης και για την νέα χρονιά. Οι παίκτες του Άρη έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια ομάδα που θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού στη Football League».
Για τους στόχους του Καμπανιακού: «Θεωρώ πως θα πετύχουμε την παραμονή. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε».
To Top