Σαπουντζής: “Το γήπεδο θα βράζει! Ο Άρης έχει κίνητρο και ποιότητα”

Ο Αντώνης Σαπουντζής, που έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη, γράφοντας ιστορία στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε  για το παιχνίδι της Κυριακής, καθώς και για την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

«Πηγαίνω στο γήπεδο και πιστεύω ότι η ομάδα του 1993 ήταν από τις καλύτερες της ιστορίας του Άρη, είχε και πολλούς Έλληνες, πέτυχε αρκετούς στόχους».

Για τον Άρη του σήμερα:

«Είχε σκαμπανεβάσματα. Ο κόσμος περιμένει πολλά από την ομάδα και θα έρθουν. Έχει καλό ρόστερ και θα τα καταφέρει. Έχει πολύ ποιότητα, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δεν βλέπω γιατί να μην κερδίσει ο Άρης. Το γήπεδο θα «βράζει». Έχει μεγαλύτερο κίνητρο ο Άρης, σε σχέση με τον ΠΑΟΚ».

«Να κοιτάξει τον εαυτό του ο Άρης και να μη δει τι έκανε ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά:

«Θέλω να πιστεύω πως αν ο Φετφατζίδης είναι σε καλή μέρα, ο Άρης θα έχει λόγο παραπάνω. Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας. Οι παίκτες θέλουν να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο».

Πού εντοπίζει κενά στο ρόστερ:

«Δεν είμαι ο αρμόδιος αλλά σίγουρα χρειάζεται αναπληρωματικός στη θέση του φορ. Αποκτήθηκε ο Ντουρμισάι. Στο δεξί άκρο της άμυνας και στα χαφ, αν και πιστεύω θα γίνουν κινήσεις».

Αν ο κόσμος του Άρη επηρεάζει το ματς:

«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχω στο μυαλό μου τι μπορεί να συμβεί στο γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια ο λαός δείχνει ότι είναι μια καλή έδρα και δεν υπάρχει φόβος για τιμωρίες».

To Top