Σαραμαντάς: «Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο»

Ο Γιώργος Σαραμαντάς συμφώνησε με την άποψη του Μιχάλη Γρηγορίου πως η ομάδα του αδικήθηκε από την ισοπαλία με τον Άρη κα έστρεψε την προσοχή στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους «κιτρινόμαυρους», αναφέροντα πως η ομάδα του πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με τη δήλωση του Μιχάλη Γρηγορίου, πως η Λαμία αδικήθηκε από την ισοπαλία: «Συμφωνώ με τον προπονητή, είχαμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες και στην αρχή και στο τέλος. Συνεχίζουμε αντιμετωπίζοντας κάθε ματς με σοβαρότητα, για να παίρνουμε ότι μπορούμε από κάθε παιχνίδι».

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Είχαμε δει τον Άρη σε βίντεο, προσπαθήσαμε να βγάλουμε την τακτική μας. Ήμασταν συμπαγής σαν ομάδα. Δημιουργήσαμε και δεν επιτρέψαμε τον Άρη να βγάλει φάσεις».

Αν υπάρχει κάποιο… μυστικό για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα: «H δουλειά είναι το μυστικό, δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και προσπαθούμε να εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο, γιατί οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Αναφορικά με το γεγονός πως αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης: «Να έχουμε υγεία πρώτα απ’ όλα αυτό είναι το σημαντικό. Με βοηθάνε η ομάδα και οι συμπαίκτες μου, που πιστεύω ότι έχει πολλούς διακρηθέντες».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας: «Θα είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο και πρέπει να ευτυχήσουμε να βάλουμε ένα γκολ, για να πάρουμε την πρόκριση».

To Top