ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαργκάνης: «Θα δικαιωθεί ο Διούδης που επέλεξε τον Άρη!»

O παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Νίκος Σαργκάνης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Σωκράτη Διούδη στον Άρη μετά από μια διετία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Σαργκάνη στο “Μετρόπολις”:

Αν είναι πισωγύρισμα η απόφαση του Διούδη να επιστρέψει στον Άρη:«Ο Μπουφόν έπαιξε Β’ Εθνική με τη Γιουβέντους, είναι υποτιμητικό; Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Μην λέμε για τον Διούδη οπότε. Χτίζει ο Άρης και ξεκίνησε από τον Διούδη. Θα δικαιωθεί το παιδί. Δεν λέει στο συμβόλαιό του ότι θα κάτσει εσαεί στον Άρη. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα η Β’ Εθνική, αν δεν έχεις καλή ομάδα, δεν μπορείς να έχεις και βοήθειες. Δεν χάνει ο Διούδης, θα φανεί περισσότερο και θα βοηθήσει τον Άρη να ανέβει».

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Διούδη να πάρει την εν λόγω απόφαση: «Ο Μπουφόν έμεινε, ενώ είχαν φύγει όλοι. Είναι ένας από τους τέσσερις καλύτερους στον κόσμο στα 38 του. Δεν είναι πισωγύρισμα για τον Διούδη λοιπόν. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πολύ μεγάλη δύναμη, από τη στιγμή που θα οργανωθεί καλά. Έκανε πολύ καλά που τον πήρε τον Διούδη. Εγώ δεν το περίμενα. Δεν κρύβω ότι μπορούσα να τον δώσω τον Διούδη στο εξωτερικό, στην Ιταλία. Το ίδιο και τον Μπάρκα. Αυτοί οι δύο είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα».

Για τους λόγους που δεν ασχολήθηκαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τον Διούδη: «Παρακολουθούσα το θέμα και με ενδιέφερε πρώτα να εξαντλήσουμε τα περιθώρια στην Ελλάδα και μετά να γίνει η κρούση για εξωτερικό. Είναι επιλογή των υπολοίπων που δεν κινήθηκαν για την απόκτησή του. Ο σχεδιασμός τους ήταν έτσι, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία του Διούδη».

Αν χαιρόταν σε περίπτωση που ο Διούδης ήταν γιος του: «Από τη στιγμή που δεν είναι κάτι δικό μου και είμαι από άλλη θέση, δεν μπορώ να απαντήσω. Αν τυχόν δούμε τα αποτελέσματα στη συνέχεια, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Γίνεται μια καλή ομάδα στον Άρη. Αν δεν υπάρχει ικανός προπονητής τερματοφυλάκων, θα υπάρχει πρόβλημα. Ο Διούδης έχει κάνει καλά παιχνίδια στην Α’ Εθνική και θα πρέπει να διαχειριστεί διαφορετικά».

 

 

To Top