ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σαρικόπουλος: “Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα…”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος είπε τα πράγματα με το όνομά τους για το τι έγινε σήμερα στο παιχνίδι, υπογραμμίζοντας πως αν θέλει μια ομάδα να λέγεται μεγάλη, θα πρέπει να περάσει από Παλέ…

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε: “Έγινε πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι έτσι για 40 λεπτά. Είχαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν επιτρέπεται με μια ομάδα σαν τον Άρη, ειδικά εδώ, να έχεις νεκρά διαστήματα. Κάποιες λεπτομέρειες μας κόστισαν το παιχνίδι, είναι ήττα που πρέπει να ξεχάσουμε και να αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τον Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια στον Άρη, συγχαρητήρια για τη νίκη του”.

Ρωτήθηκε ποιες ήταν αυτές οι λεπτομέρειες και απάντησε: “Είχαμε λιγότερες ασίστ, κάποια τρίποντα του Άρη μας κόστισαν, ένα κρίσιμο ριμπάουντ…”

Για το αν σημαίνει κάτι αυτό το αποτέλεσμα για την τρίτη θέση είπε: “Πολλά και τίποτα ταυτόχρονια. Έχει ακόμα αγωνιστικές. Για μένα αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, είτε με μειονέκτημα, είτε με πλεονέκτημα, πρέπει να έρθεις και να κερδίσεις, να σπάσεις την έδρα”.

To Top