ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σαρικόπουλος για Νταλό: «Κάνει τα πάντα στο γήπεδο, τον φωνάζαμε…ελβετικό σουγιά»

O πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη και νυν του Πανιωνίου, Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε με αφορμή την παρουσία του Μπορίς Νταλό στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την δική του κατάσταση ανέφερε:

Έχω ξεκινήσει με τον γυμναστή μου και τον προπονητή μου αυτήν την εβδομάδα και μπαίνω σε εντατικούς βαθμούς δουλεύοντας με τους δικούς μου ανθρώπους.

Για το ότι βρέθηκε στον Πανιώνιο και δεν συνέχισε στον Άρη:

Δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε στην τύχη, εγώ ήμουν Θεσσαλονίκη εδώ και ένα μήνα, ήδη ότι αυτό έρχεται και πήρα αυτήν την απόφαση, η απόφαση δεν ήταν μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στο αγωνιστικό και στον ρόλο που θα ήθελα να έχω.

Για τον Μπορίς Νταλό και το ότι προπονείται στον Άρη:

Εγώ το γνωρίζω γιατί ο Μπορίς είναι αδερφός μου, πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, καλό παίκτη και συμπαίκτη.

Είναι καλό για εκείνον πρώτα από όλα για να μην χάσει την φυσική του κατάσταση, του δίνεται τώρα η ευκαιρία να δουλέψει με πολύ καλούς προπονητές.

Για το τι είπε στον Μπορίς Νταλό:

Του είπα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνον, δεν ξέρω τι σκέφτεται αλλά στο στάδιο που βρίσκεται τώρα καλό του κάνει.

Είναι καλό πάντως από το να είναι σπίτι του να είναι σε μια ομάδα που θα τον κρατήσει σε ένα καλό επίπεδο.

Για το πως νιώθει βλέποντας τον Άρη να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση:

Ομάδες σαν τον Άρη δεν αξίζουν να παλεύουν για αυτόν τον στόχο, ειδικά όταν έχεις μάθει να τις βλέπεις εντελώς διαφορετικά.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

Ο κόουτς έχει εμπειρία, έχει εμπειρία από παρόμοιες συνθήκες, ο Άρης του έχει ταιριάξει, και στο παρελθόν υπό ανάλογες συνθήκες έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα, όταν φτάσαμε και τελικό κυπέλλου.

Είναι δοκιμασμένος σε τέτοιες καταστάσεις.

Για το πως αισθάνεται ο Μπορίς που βρίσκεται στον Άρη:

Καλά αισθάνεται από όσο ξέρω, το γουστάρει και ο ίδιος που προπονείται και είναι σε ένα σοβαρό περιβάλλον, το σημαντικό που έχει ο Άρης αυτήν την στιγμή είναι ότι υπάρχει ένα σοβαρό περιβάλλον.

Θεωρώ ότι ο Μπορίς αυτό χρειαζόταν την συγκεκριμένη στιγμή.

Ενώ για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Νταλό σχολίασε:

Εμείς τον φωνάζαμε…ελβετικό σουγιά, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, να βοηθήσει και πέρα από το σκοράρισμα, είναι καλός αμυντικός, βοηθάει στο ριμπάουντινγκ και την δημιουργία.

Τέλος για την δική του επόμενη μέρα είπε:

Έχω συζητήσει με κάποιες ομάδες με τις οποίες μιλούσα και μέσα στην χρονιά, γιατί υπήρχε περίπτωση να φύγω μέσα στην χρονιά, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, γιατί ήθελα να ξεκουραστώ, να «αδειάσω».

To Top