Σαρικόπουλος: “Δεν θα μας επηρεάσει το μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, έχουμε καλή χημεία, είμαστε πλήρεις”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος θεωρεί πως τα πλέι οφ είναι μια άλλη κατάσταση και πως αν τελικά οι κίτρινοι αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο ως έκτοι, θα γίνουν διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με αυτά στην κανονική διάρκεια και το κύπελλο.

Σε δηλώσεις που έκανε στο basketplus.gr ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως “μας βοήθησε το μπρέικ, μας έκανε καλό δουλέψαμε σκληρά… Μένει να παραμείνουμε σταθεροί, έχουμε έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα για την έκτη θέση. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και αν έρθουν και τα αποτελέσματα να πετύχουμε και τον δεύτερο στόχο μετά τα πλέι οφ, την έκτη θέση”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον (πιο) πιθανό αντίπαλο της ομάδας στα πλέι οφ: “Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, τους έχουμε κερδίσει δύο φορές, χάσαμε μία από λεπτομέρειες, αλλά τα πλέι οφ είναι διαφορετικά παιχνίδια και από τη στιγμή που τον έχουμε κερδίσει, θα μας περιμένει… Πάμε με άλλη ψυχολογία γιατί μας άφησε και μια πικρία ο αποκλεισμός πέρσι. Έχει δυνατή έδρα, θεωρείται φαβορί, έχει καλή ομάδα, καλούς ξένους, αλλά έχουμε σπάσει έδρα εκεί. Πέρσι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και το μειονέκτημα έδρας δεν θα μας επηρεάσει… Έχουμε πολύ καλή χημεία, έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε διαφορετικούς παίκτες κάθε μέρα. Η ομάδα διαθέτει ταλέντο, είμαστε πλήρεις και το ότι δεν βασιζόμαστε σε έναν είναι πολύ καλό για μας”.

 

To Top