Σαρικόπουλος: “Δεν μας αρέσει να μας υποτιμά κανείς!”

Πρωτόγνωρο συναίσθημα για αυτόν η παρουσία του σε τελικό Κυπέλλου, ο Ζήσης Σαρικόπουλος έδωσε πολλές μάχες με τους ψηλούς του Πανιωνίου και στις περισσότερες βγήκε νικητής.

Ο νεαρός σέντερ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την σημαντική επιτυχία του Άρη, την απομάκρυνση του κόουτς Αγγέλου από την τεχνική ηγεσία αλλά και την συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος: «Ήταν μια γιορτή του μπάσκετ, έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Εμείς κάναμε το καθήκον μας, όλα τα παιδιά δώσαμε παραπάνω από το 100%, ασχέτως αποτελέσματος νίκης ή ήττας, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα με όλη την σημασία την λέξεως με ο κεφαλαίο, το κάναμε για εμάς, το κάναμε και για τον κόουτς που μας είπε κάποια πράγματα πριν το παιχνίδι, θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στην ομάδα, για ότι έχει κάνει για την ομάδα. Είναι κάτι που θέλαμε πάρα πολύ, δεν έχουμε την πολυτέλεια να γιορτάζουμε, σε μια εβδομάδα παίζουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα που το θέλουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε αυτή την εβδομάδα να δούμε τι θα γίνει για να παραταχθούμε έτοιμοι με τον Ίκαρο με ότι συνθήκες και αν δημιουργηθούν».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είπε ότι “είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας, όποιος και αν είναι προπονητής ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, με τα παιδιά έχουμε μιλήσει, ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, ο κόουτς έχει κάνει μια επιλογή την σεβόμαστε όλοι, από εκεί και πέρα όλοι μας είμαστε επαγγελματίες και ο κόουτς είναι επαγγελματίας, κάνουμε την δουλειά μας και πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για τα δύο γρήγορα φάουλ στο τέταρτο δεκάλεπτο δήλωσε πως “δεν θέλω να το σχολιάσω και τι παίχτηκε εκεί, ένιωθα έτοιμος, με βοήθησε και η ατμόσφαιρα και η όλη η ομαδική προσπάθεια που είχαμε. Νιώθω ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι έτοιμος νιώθω καλά και όπως έχω πει κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Είτε επιθετικά είτε στα ριμπάουντ είτε στην άμυνα όπου με χρειαστεί η ομάδα μου μπαίνω μέσα για να την βοηθήσω όπως μπορώ και με όλες μου τις δυνάμεις. Το θέμα είναι να νιώθουν καλά τα πόδια μου και όπως μπορώ να βοηθάω. Θέλω να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως “δεν μας αρέσει να μας υποτιμά κανείς. Η προσπάθεια που κάνουμε και το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι πως η ομάδα αποτελείται μόνο από Έλληνες γιατί και ο Τζέρεμι για εμάς Έλληνας είναι έχει αφομοιώσει την νοοτροπία μας. Υπάρχει κίνητρο, κανείς δεν θέλουμε να μας υποτιμά. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και αυτό θέλουμε να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

 

To Top