Σαρικόπουλος: “Παλέψαμε και προσπαθήσαμε για το καλύτερο…”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε πως ο Άρης πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό και προσπάθησε να μην επαναληφθεί ό,τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου.

Μιλώντας στη Δημόσια τηλεόραση μετά το τέλος του αγώνα, ο 23χρονος σέντερ που ήταν από τους διακριθέντες των κίτρινων υποστήριξε: “Στόχος μας ήταν να είμαστε αξιόμαχοι και να έχουμε σταθερή απόδοση για 40 λεπτά. Στον τελικό του Κυπέλλου είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε. Γι’ αυτό προσπαθήσαμε σήμερα να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση μας. Πιστεύω πως τα καταφέραμε, παλέψαμε. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η δυναμικότητα του Παναθηναϊκού αλλά και η δική μας ομάδα είναι καλή, διαθέτει ποιότητα, μαγκιά και δουλεύει με νεαρούς παίκτες”.

Ερωτηθείς τι θα μπορούσε να πετύχει ο Άρης να είχε Αμερικανούς στο ρόστερ του απάντησε: “Αν είχαμε την προσθήκη περισσότερων Αμερικανών θα μπορούσαμε να είμαστε την πρώτη τετράδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι παλεύουμε, έχοντας στη σύνθεση μας μόνο Έλληνες παίκτες και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Στέλνουμε και ένα μήνυμα στις άλλες ομάδες τι πρέπει να κάνουν. Συνεχίζουμε και θα παλεύουμε όπως είμαστε”.

To Top