ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαριόγλου: «Γολγοθάς το ταξίδι του Τζέγκο, χρειάζεται ειδική διαχείριση»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Σαριόγλου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την πορεία του με το Κονγκό:

Θέλαμε να κάνουμε δύο νίκες με την Μαδαγασκάρη, τα καταφέραμε εντός, χάσαμε εκτός, οπότε περιπλέκονται λίγο τα πράγματα.

Για το ταξίδι του Τζέγκο:

Έχω κάνει το ταξίδι, είχαμε πάει Αυστραλία με την Εθνική Ουζμπεκιστάν, δεν είναι απλό ταξίδι, είναι Γολγοθάς. Ο ποδοσφαιριστής έχει τον τρόπο να το διαχειριστεί, παρόλα αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πλέον είναι και πιο συμπιεσμένες οι ημερομηνίες από την FIFA το οποίο περιπλέκει τα πράγματα. Σκεφτείτε ότι μετά από τόση κούραση ο Τζέγκο θα κάνει και ένα ταξίδι ωρών για να πάει στην Λαμία, πιστεύω ότι εμπεριέχει μεγάλο βαθμό ρίσκου το να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Για την Εθνική Αυστραλίας:

Eίχα την ευκαιρία στο παρελθόν την ευκαιρία να είμαι στο ίδιο ξενοδοχείο με την Εθνική Αυστραλίας και να συνομιλήσω με τον Απόστολο τον Γιάννου και να μου πει πως λειτουργούν τα πράγματα. Είναι μία ομοσπονδία που έχει μεγάλη μέριμνα για την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών, για το πως θα τους στείλει πίσω, δεν θεωρώ ότι θα χρειαστούν πολλές μέρες, υπάρχουν όμως κάποια επί μέρους θέματα που δεν τα γνωρίζω.

Για το πως διαχειρίζεται τους παίκτες:

Πρέπει να ξέρει ο κάθε προπονητής τι θα αντιμετωπίσει, σκεφτείτε ότι οι προπονητές παίζουν τα πόδια τους στην φωτιά, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό.

Για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ:

Είναι μια χαρά, έχει επιστρέψει Μαγιόρκα για λίγες μέρες και μετά θα ετοιμάσει πράγματα για το Κονγκό. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στα οποία θέλουμε μόνο νίκες.

Για τον φετινό Άρη:

Στο ξεκίνημα ήμουν αρκετά κοντά, είδα την ομάδα, είδα τα εκτός έδρας παιχνίδια, ένα σκοτσέζικο ντουζ. Το υλικό είναι καλό, η ομάδα θα βρει τα πατήματα της. Από εκεί και πέρα, εκεί που λέγαμε ότι πήραμε μπρος, ήρθε το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σίγουρα βέβαια μετράει και η αφαίρεση βαθμών, δεν είναι εύκολο να ιδρώνεις και να βλέπεις ότι έχεις στην βαθμολογία έξι βαθμούς λιγότερους από αυτό που έχεις πραγματικά κατακτήσει.

To Top