ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαριόγλου: «Θα προσαρμοστεί άμεσα ο Ματέο, παίζει τεράστιο ρόλο η αγάπη από τον κόσμο»

Ο Αντώνης Σαριόγλου μίλησε για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη, αλλά και πώς σκέφτηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο ενδεχόμενο δικής του επιστροφής στους κίτρινους!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Σαριόγλου στο Yellow Radio:

Για όσους ήθελαν μετά τον Ένινγκ να επιστρέψει ο Κούπερ στον Άρη: “Συζητήσαμε για όλα. Με ρώτησε για την κατάσταση της ομάδας και το ρόστερ του Άρη. Αλλά αυτήν την στιγμή επιλέγει τις Εθνικές, ενώ το κασέ του παραμένει πάρα πολύ υψηλό”.

Για την επιστροφή του Ματέο: “Δυστυχώς η επιστροφή του δεν θα είναι όπως την περιμένει. Δυστυχώς το γήπεδο είναι μια διαφορετική κατάσταση χωρίς κόσμο. Το βίωσα και εγώ, όταν μπήκα σε ένα μουντό και άδειο γήπεδο…”.

Για το πόσο διαφορετική θα είναι η φετινή χρονιά του Ματέο σε σχέση με την προηγούμενη: “Η κάθε χρονιά του κάθε ποδοσφαιριστή είναι διαφορετική. Θέλει ειδική διαχείριση για τον Ματέο αλλά και για όλη την ομάδα. Λένε πολλοί ότι πρέπει να παίξει βασικός με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτείτε πως θα νιώσουν οι υπόλοιποι όταν κάποιος με τρεις μέρες στην ομάδα θα πάρει φανέλα βασικού.

Όμως θεωρώ ότι συνολικά ο Ματέο θα ενσωματωθεί πολύ πιο άμεσα από όσο περιμένουν οι πιο αισιόδοξοι. Ο ίδιος σίγουρα θα έχει πάρα πολύ μεγάλη όρεξη και όλα αυτά θα συντελέσουν στο να τον δούμε πάρα πολύ σύντομα”.

Για το ότι ο Ματέο νιώθει τον Άρη “σπίτι του”: “Ο Ματέο στον Άρη ένιωσε τεράστια αγάπη. Όταν φτάνει από εκεί που είσαι ο πιο σημαντικός να πας κάπου που δεν είσαι ο νούμερο ένα είναι δύσκολο.

Είχα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που επέστρεψαν μετά τον Άρη σε μεγάλα πρωταθλήματα και ένιωσαν… άσχημα. Έλεγαν “στην Ελλάδα με ήξεραν όλοι, εδώ περπατάω στον δρόμο, παίζω πρώτη κατηγορία και κανείς δεν με αναγνωρίζει””.

Για τον Φετφατζίδη: “Προσέφερε στον Άρη πράγματα που άλλοι δεν έδωσαν σε δεκαετίες. Είδα από κοντά πόσο πολύ ήθελε η μεταγραφή του να είναι ωφέλιμη και για τον Άρη εκτός από τον ίδιο. Έβλεπα την αγωνία του. Μπορεί να πέρασε λίγο καιρό από τον Άρη αλλά στο μέλλον θα μείνει”.

Για το ότι έδωσε πάρα πολλά παρά το ότι ποτέ δεν πούλησε “Αρειανιλίκι” “Περισσότερο προσέφεραν αυτοί που δεν φίλησαν το σήμα και δεν έδειχναν πόσο Αρειανοί είναι”.

Για τον Άκη Μάντζιο: “Πρέπει ο Άρης να εμπιστευτεί έναν προπονητή για καιρό. Ο κ.Μάντζιος ήταν εργατικός ως παίκτης και πιστεύω ότι έτσι παραμένει. Πρέπει να του δοθεί χρόνος, δεν γίνεται να αλλάζουμε συνέχεια προπονητές, αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει πλάνο”.

Για τον Ουάρντα: “Σε αρκετά σημεία είναι παρεξηγημένος. Όπως το θέμα του αλκοόλ, δεν πίνει αλκοόλ. Κατά τα άλλα κάνει λάθη. Τα λάθη τα οποία κάνει δεν τον αφήνουν να δείξει το πόσο δουλεύει και το πόσο καλός παίκτης είναι.

Η τρέλα που κουβαλάει ο Ουάρντα ίσως ήταν ότι έπρεπε για τον Άρη. Αρκεί να μπορούσε να μπει σε καλούπια”.

To Top