ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαριόγλου “Να μην μιλάνε αυτοί που παίζουν 18 φιλικά τον χρόνο! Ο Άρης χρειάζεται χρονιές πρωταθλητισμού”

Ο Αντώνης Σαριόγλου μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου, την ήττα του Άρη, αλλά και την μεγάλη… γλώσσα που έβγαλαν οι… εξυγιαντές.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά θέλησε να μιλήσει για τον αδικοχαμένο Θανάση Κώνστα:

Θέλω να συλλυπηθώ επισήμως τον Θανάση τον Κώνστα. Ήταν ένας μικρός Μαραντόνα προσφοράς. Πάντα κοντά στο χωριό και τους ανθρώπους, στην διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής του. Θέλω και δημόσια να συλλυπηθώ την οικογένεια, και να ευχηθώ ο Θεός να τον αναπαύσει. Δυστυχώς πλέον κάθε άνθρωπο έχει έναν γνωστό που έχει πληγεί, είναι κάτι που δεν ξέρεις πως αλλά και που μπορεί να σε χτυπήσει.

Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι ομάδα που έχει την κατοχή, παίζε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, η προσέγγιση ήταν σωστή. Θεωρώ ότι στην διάρκεια του παιχνιδιού οι αλλαγές ήταν σωστές, ήρθε το γκολ και έγινε προσπάθεια. Το διάβασμα ήταν σωστό. Ο Άρης είχε το μομέντουμ αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει τις απαραίτητες ευκαιρίες. Τετάρτη όμως υπάρχει ένα νέο παιχνίδι και αυτό πρέπει να κοιτάξουμε. Δεν θεωρώ πάντως ότι ο Άρης δεν μπήκε όπως έπρεπε. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ του Ολυμπιακού.

Για όσους κάνουν δηλώσεις κατά του Άρη:

Η γλώσσα τους τρέχει πάρα πολύ, έχουν γίνει ειδήμονες στα φιλικά. Έχουν πάει την έννοια φιλικά προετοιμασίας σε άλλο επίπεδο. Παίζουν φιλικά το καλοκαίρι για να προετοιμαστούν για τα φιλικά του πρωταθλήματος. Αφήστε τα φαντάσματα. Και ας κοιτάξουμε πόσες επιτυχίες έχουν όλοι οι υπόλοιποι με τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν δικαιούται να μιλάει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον Άρη, και τελικά όλοι κινούνται δίπλα από τον Άρη. Δεν γίνεται να έχουν από μια νίκη στην Ευρώπη και να ασχολούνται με το τι κάνει ο Άρης.

Ενώ συνέχισε:

Ελπίζω να υπάρχουν τα στεγανά για να μην επηρεάζεται η ομάδα. Είτε είναι κόσμος που ασχολείται επαγγελματικά είτε όχι, κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ακούμε. Εμείς ασχολούμαστε με εμάς, με το δικό μας το παρελθόν. Ας προσέχουν αυτά που θέλουνε να πλασάρουνε. Το να γίνεται ένας αγώνας της Κυριακής, να κερδίσεις και εσύ να μιλάς για το Σάββατο δείχνει το πόσο δεν ασχολείσαι. Ξέχασαν τα δικά τους τα αποτελέσματα.

Για τον φετινό Άρη:

O κόσμος φυσικά ενθουσιάζεται. Να βλέπει τον Άρη πρώτο και αήττητο. Ο Άρης χρειάζεται να κάνει χρονιές πρωταθλητισμού. Ότι φέτος κάνει μια τέτοια χρονιά, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και το πρωτάθλημα. Και αν δεν το πάρει η χρονιά δεν θα είναι αποτυχημένη. Αν δεν βγει πρώτος πρέπει ο Άρης να είναι κοντά στον πρωτοπόρο, να ολοκληρώσει μια χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τελευταία 30 χρόνια. Αν πάρει το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλό, αν δεν το πάρει δεν θα είναι καταστροφή. Ο Άρης πρέπει να πατήσει δυνατά στο πάτωμα του που είναι η τετράδα και μετά να χτίσει σκαλοπάτια.

Για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα:

Έχουν συγκλονιστεί όλοι. Όλοι νιώθουν ότι χάνουν ένα κομμάτι της ζωής τους. Όσοι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και κάτι ακόμη περισσότερο. Όσα λάθη και αν έχει κάνει, έχει γράψει ένα κομμάτι ιστορίας που ήταν είναι και θα είναι ανεξίτηλο. Μιλούσα με τον Αράνο και σχεδόν έκλεγε, ο Μαραντόνα ήταν ένα σκαλοπάτι κάτω από τον Θεό.

Για τον Ματέο Γκαρσία:

Χρειάζεται χρόνο, άλλες είναι οι συνθήκες τώρα και οι συνεργάτες. Σίγουρα όμως δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Θα προσφέρει αυτά που πρέπει μέσα στην χρονιά. Ότι ακόμη δεν το έχουμε δει αυτό δεν σημαίνει κάτι.

To Top