ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαριόγλου: “Ο Άρης πρέπει να έχει υψηλούς στόχους – Η υπόθεση Μαντσίνι μου θυμίζει… Κάμπορα”

Ο Αντώνης Σαριόγλου, επί χρόνια μεταφραστής του Άρη και στενός συνεργάτης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ σε τρεις Εθνικές ομάδες εκτός από τους κιτρινόμαυρους, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και την εκπομπή «Αθλητικό Express».

Αναφέρθηκε στο μουντιάλ και την ήττα- σοκ της Αργεντινής, στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τα όσα συμβαίνουν στον  Άρη, αλλά και στην υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Για την πορεία του Άρη στον πρώτο γύρο είπε: «Η πορεία του Άρη στον πρώτο γύρο ήταν σκωτσέζικο ντουζ. Ήταν λογικό πάντως ο πήχης να ανέβει ψηλά φέτος, αφού τα τελευταία χρόνια η ομάδα είναι σταθερά στις 3 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Κάποια στιγμή θα έπρεπε να ανέβουν οι στόχοι.

Το καλό είναι, ότι παρά τα σκαμπανεβάσματα ο Άρης δεν έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Είναι 6ος, έχει έναν ολόκληρο γύρο μπροστά της συν τα πλέι οφ στα οποία σίγουρα θα μπει. Θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και φυσικά το κύπελλο. Αυτά τα δύο για τον Άρη πρέπει να είναι δεδομένα. Η ομάδα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους και στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο».

Για το θέμα Μαντσίνι ανέφερε: «Για μένα είναι λίγο λεπτή η υπόθεση Μαντσίνι. Οι χειρισμοί εκατέρωθεν θεωρώ ότι ήταν λάθος, αλλά τα δεδομένα παραμένουν ίδια. Ο Μαντσίνι παραμένει ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, ο Μαντσίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής του Άρη και με γνώμονα αυτά ο Άρης είναι αυτός ο οποίος θα πρέπει να δει πως θα μπορεί να έχει κέρδος από το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει προσφέρει, ο Άρης έχει επενδύσει χρήματα σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει κάποια στιγμή να έχει το ανάλογο κέρδος. Όλοι αγοράζουνε, όλοι πουλάνε, έτσι πρέπει να κάνει και ο Άρης».

Για το εάν έχει ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο όταν ήταν μέλος της ομάδας σχολίασε: «Το παράδειγμα του Κάμπορα που έχω ζήσει εγώ είναι κάτι αντίστοιχο. Του φούσκωσαν κάποιοι τα μυαλά του έταξαν άλλα πράγματα με σκοπό μόνο και μόνο να μην είναι ποδοσφαιριστής του Άρη».

To Top