ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαριόγλου: “Ο Κούπερ έχει δεθεί με τον Άρη, θέλαμε να βοηθήσουμε τον Νίκο Κυζερίδη…”

Ο Αντώνης Σαριόγλου, μίλησε για την πρωτοβουλία του ίδιου και του Ραούλ Έκτορ Κούπερ να συμμετάσχουν από την πλευρά τους στην μεγάλη κινητοποίηση που έχει ξεκινήσει για την οικονομική ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellowradio:

Για τη φανέλα για τον Κυζερίδη: «Χαίρομαι πολύ και είναι τιμή μου να ανήκω στην οικογένεια της ομάδας. Εργάστηκα 5 χρόνια στην ομάδα, αλλά θεωρώ πως η τελευταία χειρονομία δεν σημαίνει κάτι. Το μόνο που θέλαμε είναι να βοηθηθεί ο κ. Κυζερίδης. Να ευχηθώ περαστικά στον κ. Κυζερίδη και όλα να πάνε καλά».

Πως το αποδέχθηκαν Κούπερ και Εθνική Αιγύπτου: «Αμέσως προθυμοποιήθηκαν και πήραν τη φανέλα της προηγούμενης αναμέτρησης και οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τη φανέλα. Επίσης, η συλλεκτική φόρμα του τελικού είναι από τα λίγα κομμάτια που είχα κρατήσει ως ενθύμιο από την παρουσία μου στην ομάδα. Αυτή η φόρμα μου φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά ο σκοπός είναι σημαντικός και ευχαριστώ το charityidols που δέχθηκε την φόρμα. Όλα τα παιδιά έδωσαν ωραία προϊόντα και είναι σημαντικό που βοηθάνε σε αυτή τη προσπάθεια».

Για τη φετινή ομάδα του Άρη: «Η προσπάθεια είναι πολύ καλή και απέχει αρκετά από τις υπόλοιπες. Έχει γίνει καλή προσπάθεια και δεν θα δυσκολευτεί να ανέβει στη β’ που θα είναι το σκαλοπατάκι να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Θεωρώ πως σιγά-σιγά θα ξανά ζεσταθεί και ο κόσμος και θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα, γιατί κάθε φορά τον κόσμο της ομάδας καλούμε να βγάλει το κάρο από τη λάσπη».

Για τους παίκτες που γνωρίζει από τον Άρη: «Γνωρίζω πολλά παιδιά και από την παρουσία μου στην Βέροια αλλά και στον Άρη, όλοι είναι αξιόλογοι και θα προσφέρουν πολλά στην ομάδα».

Αν ρωτάει ο Κούπερ για τον Άρη: «Ρωτάει για την ομάδα γιατί έχει δεθεί με τον σύλλογο. Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ όταν του είπα πως η ομάδα έπεσε στην Γ’ εθνική»

Για την Αίγυπτο: «Είμαι κοντά στον κ.Κούπερ ως γυμναστής. Θέλουμε να προκριθούμε στο Κόπα Άφρικα του 2017 και ξεκινήσαμε καλά την διοργάνωση».

Για την φετινή παρουσία στην ομάδα: Είχα ξεκινήσει, αλλά ξαφνικά και γρήγορα όπως ήρθε η πρόταση έτσι σταμάτησε και η συνεργασία.

To Top