Σαρμιέντο, Ρούμπεν και Φεράρι στον Βόλο

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Βόλο που ανακοίνωσε την απόκτηση των Αργεντινών Φερνάντο Ρούμπεν, Αριέλ Φερράρι (φωτό) και Όσκαρ Σαρμιέντο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρουν οι ανακοινώσεις των νεοφώτιστων στην Super League:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου επιτελικού μέσου Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ζοάο, από το 2015 αγωνιζόταν στην Εστουδιάντες ντε Μουένος Αϊρες έχοντας συνολικά 112 συμμετοχές και 11 τέρματα, ενώ την περίοδο 2017-18 είχε δοθεί δανεικός στην Ντεπορτίβο Ριέστρα (4 συμμετοχές)».

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Αργεντίνου αριστερού ακραίου αμυντικού Φράνκο Αριέλ Φερράρι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Φερράρι, την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αργεντινής με τη φανέλα της Μίτρε Σαντιάγκο, με την οποία είχε 24 συμμετοχές».

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Μπράιν Οσκαρ Σαρμιέντο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Οσκαρ Σαρμιέντο τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ Αργεντινής με τη φανέλα της Νιουελς Ολντ Μπόις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρασίνγκ Κλουμπ, Αρσεναλ Σαραντί, Ολ Μπόις, Κίλμες και Μπάνφιλντ».

To Top