Σαρρής: «Δεν θα τους περάσει»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σαρρής, σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν χθες και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν οι κίτρινοι ώστε να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας από δω και πέρα, τονίζοντας την αποφασιστικότητα που υπάρχει.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σαρρής στον "ΑΡΗΣ FM":
«Με τον Άρη έχουμε δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Γίνονται τα ίδια και τα ίδια και όλοι νιώθουμε την ίδια αδικία κάθε φορά. Από χθες, παραμένω έκπληκτος. Αυτό που βίωσα μου δημιούργησε μια έκπληξη. Είδα κάτι που σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε και δεν θα έπρεπε να γίνει (σ.σ. το μπουκάλι που πετάχτηκε), να γίνεται μείζον θέμα από όλους».

Για την προσπάθεια εξομοίωσης των επεισοδίων είπε: «Να προσπαθεί να εξομοιωθεί η εικόνα που είδαμε χθες στο γήπεδο με τα επεισόδια του ΠΑΟ-Ολυμπιακός, με ένα κόσμο ο οποίος μετά το ματς με τον Ηρακλή δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Να προσπαθούμε να βάλουμε δηλαδή στην μαύρη βίβλο του ποδοσφαίρου ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Έτσι όπως είναι, δεν πρόκειται να περάσει. Ο Άρης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δικαιωθεί. Από χθες το βράδυ κάναμε όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται και έγιναν για πρώτη φορά στον Άρη, για να βρεθεί η αλήθεια και θα βρεθεί. Ανεξαρτήτως της όποια τιμωρίας που θεωρώ ότι δεν θα είναι αυτή που φαίνεται ότι θα είναι, η αλήθεια θα βρεθεί, με στοιχεία και το τι υπήρχε στη διάρκεια του αγώνα».

Για την στάση του Άρη είπε: «Στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στον Άρη, αυτό που έγινε χθες δεν έχει ξαναγίνει. Από την πρώτη στιγμή, έγινε συντεταγμένη προσπάθεια και από τη διοίκηση και τους ανθρώπους που είναι κοντά στον Άρη να μην υπάρξει καμία αδικία. Καλύψαμε όλες τις πιθανότητες και εξαναγκάσαμε και τους υπόλοιπους παράγοντες τους αγώνος να αποδεχτούν το δίκιο».

Για το ότι ενώ εκκενώθηκε κανονικά κομμάτι της θύρας 2 όπως διέταξε ο Τριτσώνης και στη συνέχεια αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα: «Για αυτό δεν έχω καμία εξήγηση αλλά θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις όλοι οι αρμόδιοι. Το τι μου περνάει από το μυαλό δεν θα το πω, το καταλαβαίνει όμως όλος ο κόσμος. Να είναι όμως όλοι σίγουροι ότι όλα θα εξηγηθούν όσον αφορά το βράδυ της Κυριακής.

Ο κόσμος έφυγε χωρίς να γίνει το παραμικρό και από το γήπεδο, αλλά και από τον περιβάλλοντα χώρο. Είναι κάτι από τα τόσα που κάνει ο κόσμος του Άρη τόσα χρόνια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που είδα, την ηρεμία και την ψυχραιμία του κόσμου, είναι ίσως το μεγαλύτερο στοιχείο υπέρ της ομάδας μας.

Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και περιθώριο για να αποδοθούν ευθύνες.  Δεν λέμε ότι δεν έφυγε πλαστικό μπουκάλι, ούτε το επικροτούμε. Το να κάνεις κάτι που επισύρει μια ποινή “Α” και εσύ φτάσεις στην “Ω”, το αίσθημα της αδικίας ξεπερνάει τα όρια».

Για το ότι σε άλλα γήπεδα έχουν γίνει πολύ χειρότερα περιστατικά και δεν εφαρμόστηκαν αποφάσεις ανάλογες με αυτές στο Κλεάνθης Βικελίδης το βράδυ της Κυριακής: «Αυτά είναι γνωστά, τα ξέρει όλος  ο κόσμος. Το δύο μέτρα και δύο σταθμά που υπάρχει ενοχλεί περισσότερο από όλα. Όταν το μπουκάλι πέφτει στο Βικελίδης και διακόπτεται ενώ σε άλλα γήπεδα γίνονται αίσχη, σε εκείνο το σημείο αρχίζεις να σκέφτεσαι πολλά πράγματα. Θα ήθελα πραγματικά κάποιους άλλους αν ήταν στη δικιά μας θέση, πως θα αντιδρούσαν».

Για την άποψη που εκφράζουν πολλοί και λένε ότι ο Άρης «πηγαίνει με τον σταυρό στο χέρι»: «Το εάν είσαι δυναμικός ή όχι ή πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι είναι διαφορετικό. Ο Άρης είναι πάντα πολύ δυναμικός. Πάντα ανεξάρτητος, μόνος με φίλους, όχι συμμάχους. Απλά αυτή η στάση κάποιες φορές γεννά έχθρες και αντιπάλους. Αυτό δεν το ενστερνίζονται πάντα όλοι. Το να πηγαίνει κάποιος με τον σταυρό στο χέρι, να είναι τίμιος δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυναμικός όταν πρέπει». 
Σχετικά με ανθρώπους που πλήττουν στο σύλλογο: «Η μεγάλη πλειοψηφία δεν γνωρίζει ότι αυτοί που είναι εκτός των τειχών προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα. Είναι μια μικρή πλειοψηφία και δεν έχουν κανένα λόγο στα τεκταινόμενα του συλλόγου. Έχουν διαγραφεί από την ιστορία του Άρη και επηρεάζουν αυτούς που δεν έχουν καλή πληροφόρηση. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να ξέρει ότι αυτές οι μικρές μειοψηφίες δεν παίζουν κανένα ρόλο και σε διασκεδάζουν αντί να σε αποδυναμώνουν.

Ο Άρης είναι ενωμένος, δυνατός δεν έχει κανένα εσωτερικό πρόβλημα και  αντιδρά δυναμικά και πάντα προς το συμφέρουν του συλλόγου. Πάντα σκεφτόμαστε το καλύτερο για τον Άρη».

Τέλος και σχετικά με το αν θα υλοποιηθούν αυτή την εβδομάδα οι συμφωνίες που έχουν γίνει με τους παίκτες: «Δεν είμαι υπεύθυνος, αλλά έχω την αίσθηση πως ναι».
 

To Top