Σαρωτική επικράτηση του Μπέου στον Bόλο!!! Τα επίσημα αποτελέσματα! (video)

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, ο Αχιλλέας Μπέος φαίνεται να κερδίζει τη μάχη της πρώτης Κυριακής για το δήμο του Βόλου.

Τα αποτελέσματα με την ενσωμάτωση να έχει ξεπεράσει το 25% δείχνουν τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου και ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα, όλων των εποχών, να προηγείται με 38,07% και να ακολουθεί ο Μαργαρίτης Πατσιάντας με 24,80%…

Δηλώσεις ενόψει του επερχόμενου δεύτερου γύρου και του αποτελέσματος, το οποίο τον φέρνει μπροστά στο Βόλο, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος.

“Εδώ μιλάμε για την πόλη του Βόλου δεν μιλάμε για ποδοσφαιρικά. Είμαι Ολυμπιακός Βόλου, αλλά θα γίνω δήμαρχος για όλο το Βόλο. Ο κόσμος είχε τη βούληση να επιλέξει και να διώξει το παλιό το φθαρμένο, γεμάτο αγκιλώσεις και κομματικές εξαρτήσεις. Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ο κόσμος του Βόλου επέλεξε. Αν αυτό το αποτέλεσμα αλλάζει ή όχι δεν θα το κρίνουν ούτε τα μέσα διαπλοκής ούτε οι κομματικοί και πολιτικοί προϊστάμενοι αυτής της πόλης, οι οποίοι την οδήγησαν στην εξαθλίωση”.

To Top