Σαρωτική η Κ17, νίκησε 5-0 την Κέρκυρα!

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο επανήλθε στις νίκες η Κ17 μετά τις ήττες από Πανθρακικό και Ξάνθη. Η ομάδα του Τάσου Θέου ξέσπασε στην Κέρκυρα, κερδίζοντας την με το εμφατικό 5-0 στο νησί των Φαιάκων.

Οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντουνιά (το κέρδισε ο Ιγνατίδης). Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αφού παρά τις ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο με την Κ-17 να βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε τέρμα του Καραμβαλάση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Τόπση.

Στο 50’ ο Ντουνιάς με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ακολούθησαν άλλα δυο γκολ από τους Τόπση και Παυλίδη στο 60’ και το 75’ αντίστοιχα που διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 για τον Άρη.

Η σύνθεση του Άρη (Θέος): Πετράκης, Χουζούρης, Μπάμπης, Ντουνιάς, Σαρλής, Μουτζίκος (65’ Μαρινόπουλος), Βασιλούδης (70’ Τσομάκος), Καραμβαλάσης (50’ Μηλιάτης), Χατζηβλασίου (46’ Τόπσης), Ιγνατίδης (60’ Παυλίδης), Λαδόπουλος.

To Top