«Σας πιστεύουμε, προχωράμε» είπε η διοίκηση στους παίκτες – «Ντόπες» και από τους οργανωμένους: «Νίκη με ΠΑΟΚ»!

Στην (πρώτη μετά την Κέρκυρα) προπόνηση της ομάδας του Άρη στο Νέο Ρύσιο βρέθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης, αλλά και οργανωμένοι οπαδοί, προκειμένου να ενημερώσουν για τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή και να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε από πλευράς παραγόντων το μέλος της ΚΜΑ Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ο οποίος τόνισε: «Πιστεύουμε σε σας, πιστεύουμε στις δυνατότητές σας και είμαστε σίγουροι ότι θα κλείσουμε τη χρονιά με την επίτευξη των στόχων μας» είπε αρχικά υπογραμμίζοντας ότι: «με την κοινή προσπάθεια θα έρθουν οι νίκες και η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει».

Στη συνέχεια ενημέρωσε ότι το απόγευμα θα υπάρξει διοικητικό συμβούλιο για να παρθεί η οριστική απόφαση για τον νέο προπονητή, ενώ μέχρι τότε «την προπόνηση της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχαλήτσος».

Τον λόγο πήρε ο Μιχαλήτσος, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε ότι: «έχετε μεγάλες δυνατότητες όλα τα παιδιά. Προχωράμε με αποφασιστικότητα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα παιδιά, οι νέες μεταγραφές θα βοηθήσουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Νέο Ρύσιο βρέθηκαν και εκπρόσωποι των οργανωμένων οι οποίοι τόνισαν ότι: «Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας, όπως ήταν πάντοτε. Την Κυριακή μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει: η νίκη επί του ΠΑΟΚ»!

Την προπόνηση έκανε ακολούθως ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ενώ το απόγευμα θα υπάρχουν οριστικές αποφάσεις για το θέμα προπονητή από τη διοίκηση της κίτρινης ΠΑΕ.

 

To Top