Σασουόλο – Μίλαν: Sold out στο ματς-τίτλου, μέχρι και 3.000 ευρώ η τιμή για ένα εισιτήριο

Η κόντρα της Σασουόλο με την Μίλαν που θα κρίνει την πρωταθλήτρια στην Ιταλία θα γίνει σε ένα κατάμεστο Mapei Stadium, με τους νεροβέρντι να ανακοινώνουν sold out και να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μόνο μέσω μεταπώλησης σε εξωφρενικές τιμές.

Η ποδοσφαιρική μοίρα τα έφερε έτσι ώστε μετά από 37 αγωνιστικές σκληρής μάχης να μην μπορέσουν να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους η Μίλαν και η Ίντερ, κάτι που σημαίνει πως το φετινό σκουντέτο θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική της Serie A.

Ουσιαστικά, το ματς στο οποίο είναι στραμμένη η προσοχή όλων των φίλων του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι αυτό που θα λάβει χώρα στην Ρέτζιο Αιμίλια, με την Μίλαν να θέλει νίκη ή έστω ισοπαλία απέναντι στην Σασουόλο για να επιστρέψει στην κορυφή μετά από το 2011 και την Ίντερ να ελπίζει σε δική της επιτυχία (εντός έδρας με Σαμπντόρια) και ήττα της συμπολίτισσας για να πάρει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

Το πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για το ματς στο Mapei Stadium την ερχόμενη Κυριακή (22/5, 19:00) έγινε ήδη αντιληπτό, με την Σασουόλο να ανακοινώνει sold out, τονίζοντας πως έχουν εξαντληθεί και τα 21.525 που είχαν βγει σε κυκλοφορία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

 

To Top