“Σαφάρι” για… χρήματα στην Αθήνα! Επαφές για τα τηλεοπτικά!

Τα ταμεία είναι άδεια, οι υποχρεώσεις μεγάλες, τα μέτωπα ανοιχτά. Η καταγραφή των προβλημάτων δεδομένη και ήδη η νέα διοίκηση, πριν πάντως, συγκροτηθεί και επίσημα σε σώμα θα προσπαθήσει να βρει κάποια έσοδα για μέρος των μεγάλων αναγκών της ομάδας.

Αυτός είναι λόγος που βρίσκεται στην Αθήνα από χθες  το πρωί ο Παναγιώτης Στεφανίδης και εκεί θα παραμείνει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Θα δώσει το παρών στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να αντλήσει χρήματα για τον Άρη  τα οποία τόσο απαραίτητα είναι για την κιτρινόμαυρη εταιρία.

Οι δυο βασικές προσπάθειες είναι:

1. Ο Άρης θα ζητήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρισμα από το λεγόμενο «επίδομα υποβιβασμού» το οποίο έχει θεσμοθετήσει, εδώ και χρόνια, η Λίγκα. Πρόκειται για ένα χρηματικό ποσό που κυμαίνεται από που μπορεί να φτάσει συνολικά τις 300.000 ευρώ ευρώ και προκύπτει από τα διαθέσιμα κεφάλαια.

Επιπλέον, θα γίνει προσπάθεια ώστε το ποσό πρέπει να εκταμιευθεί τώρα και όχι τον Ιούνιο, για ευνόητους λόγους.

2. Υπάρχει η σκέψη να γίνει επαφή με τους ανθρώπους, ακόμη και της ΑΕΚ (εφόσον κριθεί σκόπιμο) προκειμένου να ζητηθεί το ενδεχόμενο να ζητηθεί μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο στη Football League, με δεδομένα τα brand name των συλλόγων. Είναι μια από τις σκέψεις που βρίσκονται σε διερεύνηση, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αυξηθούν τα προσδοκώμενα έσοδα.

Φυσικά πρόκεται για κινήσεις που δεν μπορούν να λύσουν συνολικά το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα του Άρη… Εκεί άλλωστε είναι γνωστό ότι απαιτούνται ισχυρός-ισχυροί χρηματοδότες που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της επόμενης μέρας.

To Top