Σαφές μήνυμα μαχημότητας και στήριξης από τους οργανωμένους: «Το πρόγραμμα του Άρη, τον σώζει άνετα»!

Μέσα από τη ραδιοφωνική κοινή εκπομπή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί έστειλαν σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, εντός κι εκτός της ομάδας για τη δύσκολη συνέχεια και εν μέσω των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί. Μήνυμα τόνωσης του ηθικού και μαχημότητας σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Μέσα από τα «Αθλητικά Νέα 98,7» οι εκπρόσωποι του Super 3 και των Ιερολοχιτών ήταν σαφείς. «Η ομάδα θα σωθεί, δεν θα ανεχθούμε κανέναν να πει το αντίθετο! Το πρόγραμμα σώζει άνετα τον Άρη. Δεν υπάρχει δυσκολία να πάρει η ομάδα τα παιχνίδια που χρειάζεται και να σωθεί αγωνιστικά. Ξεκάθαρα και απλά» είπαν χαρακτηριστικά από μικροφώνου υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: «Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι. Να δούμε ο καθένας από τη μεριά του τι μπορεί να κάνει ώστε να σωθεί η ομάδα. Πρέπει να γίνει αυτό οργανωμένα και συντεταγμένα».

‘Ηταν κατηγορηματικοί λέγοντας ότι: «Θέλουν δεν θέλουν η ομάδα θα σωθεί. Όποιος δεν το πιστεύει να να φύγει τώρα», ενώ έδωσαν το πνεύμα μαχημότητας που πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι του Άρη σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. «Οφείλουμε όλοι να γεμίσουμε το γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και όπου μας χρειαστεί η ομάδα».

Παράλληλα, ζήτησαν από τους παίκτες να δώσουν τη δική τους μάχη στο γήπεδο, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο που πρέπει να τους απασχολεί είναι η αγωνιστική σωτηρία της ομάδας: «Επιτέλους κάντε πράξη τα λόγια σας. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Και άλλοι παίκτες άλλων ομάδων είναι στην ίδια θέση με εσάς αλλά τα δίνουν όλα και παίρνουν τα αποτελέσματα που πρέπει. Δώστε τα πάντα για να σωθεί η ομάδα».

Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή τόνισαν ότι: “Για εμάς όποιος είναι κανονικός προπονητής και όποιος μπορεί να σώσει την παρτίδα είναι ευσπρόδεκτος. Πήραμε θέση μόνο για τον Γιάννη Μιχαλήτσο, γιατί πιστεύουμε ότι δεν είναι κανονικός προπονητής. Τουλάχιστον αυτός είναι κανονικός προπονητής. Και πριν το ματς με την Βέροια χωρίς προπονητή γινόταν οι προπονήσεις, δεν έχει διαφορά από αυτή την εβδομάδα. Όποιος κι αν ερχονταν θα γκρινιάζαμε με βάση το μεγαλείο του Αρη και τα ονόματα που ακούυγονται”.

Μήνυμα έστειλαν και προς τη διοίκηση: “Εφόσον δεν μπορούν να εγγυηθούν τη σωτηρία της ομάδας, να φύγουν τώρα. Αν είστε ικανοί και μπορείτε να βοηθήσετε μείνετε και παλέψτε για να σωθεί η ομάδα. Εμείς θα στηρίξουμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις. Διαφορετικά σηκωθείτε και φύγετε”!

To Top