Σαφ-ΑΡΗ για το πρώτο… εκατομμύριο ευρώ! Δράση και από βετεράνους και επιχειρηματίες

Η νέα «οικουμενική» διοίκηση που προέκυψε από την Πέμπτη το βράδυ στο Βελλίδειο έπιασε δουλειά στον Άρη. Στόχος της να λειτουργήσει ο σύλλογος, ώστε να προχωρήσει στην εξασφάλιση τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να «υπάρχει ζωή στον Άρη». Του πρώτου εκατομμυρίου, γιατί, κακά τα ψέμματα χρειάζονται κι άλλα…

Ο Αντώνης Ζαμπέτας αφού «υποδέχθηκε» τους Πάνο Στεφανίδη, Σταύρο Λαμπριάκο και Αλέκο Κατσιαούνη στα γραφεία της Αλκμήνης και τυπικά ως συνδιοικούντες τόνισε την Παρασκεύ με σημασία: «Θα προσπαθήσουμε να πάμε τον Άρη σε ήρεμα νερά. Θα βάλουμε τα στήθη μας μπροστά. Και αυτά τα παιδιά που μπήκαν έδειξαν ότι έχουν μεγάλη τόλμη γιατί δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Αυτό το σχήμα θα πρέπει να στηριχτεί από όλους. Τα μανίκια ψηλά από εδώ και πέρα και πολύ δουλειά. Όποιος μπορεί να προσφέρει. Χρήματα χρειάζονται άμεσα και σαν πρώτο στόχο έχουμε το 1 εκατομμύριο ευρώ μέσα στις 15 επόμενες ημέρες».

Το πώς θα συγκεντρωθεί το ποσό αυτό αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τους κίτρινους. Σε πρώτη φάση αναμένεται μια σημαντική εισροή εσόδων από τα διαρκείας τα οποία βγαίνουν στον «αέρα» τη Δευτέρα. Είναι προσιτά, με χαμηλές τιμές και στόχο να προσελκύσουν τον κόσμο του Άρη.

Το σλόγκαν που χρησιμοποιήθηκε από κοινού από ΚΜΑ και ΠΑΕ είναι: «Είμαστε στο “ΕΜΕΙΣ” και όχι στο “εγώ”». Οι τιμές των διαρκείας ανά θύρα:

θύρες 1-3: 100 ευρώ

θύρα 2: 160 ευρώ

θύρα 9: 230 ευρώ

θύρα 7: 400 ευρώ

VIP: 1.000 ευρώ

Σουίτες 4 ατόμων: 16.000 ευρώ

Σουίτες 6 ατόμων: 21.000 ευρώ

Σουίτες 8 ατόμων: 24.000 ευρώ.

Πέρα από τα διαρκείας συνεχίζεται η προσπάθεια να προσελκύσουν την οικονομική στήριξη των επώνυμων και επιφανών αρειανών παραγόντων. Το συνολικό ποσό αναμένεται να δώσει «οξυγόνο» άμεσα στον σύλλογο και πατήσει γερά στα πόδια του.

Ήδη μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο κομμάτι αυτό, μια και αναλαμβάνουν δράση βετεράνοι και επιχειρηματίες.

To Top