ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σγούρος: “Η έκτη θέση μας αδικεί, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό”

Ο Άρης βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στους παίκτες της ομάδας. 

Για παράδειγμα, ο Ραφαήλ Σγούρος, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής (26/2, 19:30) εντός έδρας αναμέτρησης των “κίτρινων” με τον Ατρόμητο, τόνισε την ανάγκη να πάρει κι άλλους πόντους η ομάδα, όπως έκανε στον προηγούμενο αγώνα με τον ΟΦΗ, και να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα, κλειδώνοντας παράλληλα την είσοδο στα πλέι οφ.

Αρχικά, στην ερώτηση πόσο βοήθησε τον Άρη το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα, στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, απάντησε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα! Τόνωσε την ψυχολογική μας διάθεση. Ήταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε και μάλιστα σχετικά εύκολα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο”.

Όσο για την αυτοπεποίθηση που έδωσε στην ομάδα η προηγούμενη νίκη, είπε: “Είμαστε πολύ καλύτερα πλέον, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, που χάσαμε κάποια παιχνίδια σερί. Πιστεύω ότι θα νικήσουμε και τον Ατρόμητο και θα είμαστε ακόμη καλύτερα. Έχουμε δουλέψει καλά για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν!”

Σχετικά με το αν ήρθε την καταλληλότερη στιγμή η προηγούμενη νίκη, με δεδομένο ότι για τον Άρη μοιάζει με τελικό για την είσοδο στα πλέι οφ η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, δήλωσε: “Εννοείται πώς ναι! Γιατί τώρα, αν νικήσουμε τον Ατρόμητο, πάμε οριστικά στα πλέι οφ. Μας βοήθησε να έρθουμε στην καλή κατάσταση, που είμαστε τώρα, εν όψει αυτού του αγώνα, που πράγματι μοιάζει με τελικό!”

Ερωτώμενος για την αγωνιστική εικόνα που περιμένουν οι “κίτρινοι” ότι θα δείξει ο Ατρόμητος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο τους, στάθηκε στα εξής: “Πιστεύουμε ότι ο Ατρόμητος δεν θα μας πιέσει ψηλά. Ότι θα μας περιμένει πίσω. Πρέπει, λοιπόν, να βρούμε τρόπο να κάνουμε ευκαιρίες, όπως κάναμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, και να βρούμε γκολ. Γενικώς, είμαστε έτοιμοι για τον Ατρόμητο. Αυτό που λέμε στους εαυτούς μας είναι ότι έχουμε αδικηθεί ως ομάδα, που βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση, και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό”.

To Top