ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σγούρος: “Ο Πάρντιου έχει βάλει τους δικούς του κανόνες!” (video)

Ο Ραφαήλ Σγούρος μίλησε στην κάμερα της Nova για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο υποστηρίζοντας πως ο Άρης πρέπει να φύγει με το διπλό από τον Βόλο, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται με την έλευση του Άλαν Πάρντιου.

Αρχικά, ερωτώμενος για την κατάσταση της ομάδας του μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/9) και τη διακοπή που ακολούθησε στο πρωτάθλημα, απάντησε: “Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση! Γενικώς, μετά την έλευση του νέου προπονητή είμαστε καλύτερα. Πάμε τώρα για τη νίκη στον Βόλο. Θα είναι αποτυχία όποιο άλλο αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!”.

Μιας κι ο λόγος για τον καινούργιο προπονητή της ομάδας, στην ερώτηση σχετικά με τη δουλειά που γίνεται από την ώρα που αυτός ανέλαβε, απάντησε ο Σγούρος: “Ο κύριος Πάρντιου έχει βάλει ήδη τους δικούς του κανόνες στην ομάδα. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα με τον καινούργιο μας προπονητή. Αλλάξανε τα πράγματα προς το καλύτερο”.

Για τη σημερινή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό και τον αντίπαλο του Άρη, ο Σγούρος είπε: “Ο Βόλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει πάρει καλά αποτελέσματα με σημαντικές ομάδες. Γνωρίζουμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες, που χρειάζονται προσοχή. Εμείς, όμως, από την πλευρά μας δεν φοβόμαστε κανέναν!”

Κι όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στον Βόλο για να νικήσει, αλλά και πόσο σημαντική θα είναι αυτή η νίκη, αν κατακτηθεί, για την ομάδα, ο Σγούρος επισήμανε: “Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας στις κόντρα επιθέσεις. Από την άλλη, όμως, πρέπει να προσέξουμε πολύ τους επιθετικούς του Βόλου, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Όπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη. Αν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε ώθηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ακούσετε όλα όσα είπε ο Σγουρός.

To Top