ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Σεβασμός και αναγνώριση για τον Άρη και τον κόσμο του στην Αγγλία”!

Ο Άρης έξω από τα τείχη! Ο εκπρόσωπος του Aris London Club Γιάννης Μ. μίλησε από τον Λονδίνο για την αγάπη και τον σεβασμό που απολαμβάνει ο σύλλογος και ο κόσμος του στην Μεγάλη Βρετανία.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για τα μέλη:

Έχουμε παιδιά από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Από Σκωτία, Μάντσεστερ, Χάντερσφιλντ, Πόρτσμουθ, Μπόρμουνθ, Η ιδέα δημιουργήθηκε το 2013, φτιάξαμε ένα γκρουπάκι στο facebook και σιγά-σιγά ο αριθμός των ανθρώπων που μας έβρισκαν μεγάλωσε. Σε αυτό βοήθησε το Yellow Radio και η δράση μας στο να κληρώνουμε διαρκείας σε άνεργους και φοιτητές. Αυτήν την στιγμή είμαστε 110 άτομα και περιμένουμε όλους τους φίλους από την Αγγλία να μας βρουν στο facebook στο γκρουπάκι Αris London Fans.

Για την ζωή στην Αγγλία:

Ένα από τα πράγματα που μας λείπει πάρα πολύ είναι ο Άρης. Μας λείπουν οι φίλοι μας, η οικογένειες μας αλλά φυσικά και ο Άρης. Όλοι προσπαθούμε να ερχόμαστε στην Ελλάδα, να συνδυάζουμε τις διακοπές μας με το να βλέπουμε Άρη. Από εκεί και πέρα έχουμε κάνει μερικούς πυρήνες. Ένας είναι βόρεια, ένας είναι στο Λονδίνο.

Για το αν έχουν κάποιον χώρο:

Το προσπαθήσαμε πέρυσι. Φτιάξαμε κάποια μπλουζάκια. Η ιδέα ήταν να βγάλουμε κάποια χρήματα μήπως και στεγαζόμασταν, αλλά δυστυχώς τα έξοδα ήταν πολλά. Το να νοικιάσεις έναν χώρο στο Λονδίνο θέλει πάρα πολλά χρήματα. Με ότι χρήματα αγοράσαμε από τα μπλουζάκια τελικά αγοράσαμε 4 διαρκείας στο ποδόσφαιρο και 14 στο μπάσκετ.

Για το αν μιλάνε στους Άγγλους για τον Άρη:

Τους μιλάμε για Άρη, αλλά… δεν χρειάζεται καν. Το 2014 επικοινώνησε ένας φίλος μου από Ελλάδα που με έχει βρει στο facebook και μου είπε ότι θέλει να γνωρίσει οπαδούς του Άρη στην Αγγλία. “ΣεΕίχε δει βιντεάκια στο facebook και θέλει να πάρει ιδέες επειδή βρίσκεται σε σύνδεσμο της Watford. Σε μια συζήτηση με οπαδό του Μάντσεστερ έγινε η ερώτηση: «Ποια ομάδα σου έκανε εντύπωση η κερκίδα που έκανε στην Σίτι». Και απάντησαν «Ο Άρης». Όταν μας γνώριζαν αυτά τα παιδιά μας έβλεπαν σαν… μέντορες. Πηγαίναμε και ακόμη πηγαίνουμε σε παιχνίδια της Watford. Όπως δεν υπάρχει και οπαδός της Watford που να πηγαίνει στο πέταλο και να μην ξέρει τον Άρη.

Για το από ποιες περιοχές προέρχονται οι φίλοι του Άρη που ζουν στο Λονδίνο:

Όταν ήρθα Λονδίνο περίμενα ότι οι περισσότεροι Αρειανοί θα είναι από Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. Τελικά όσο ερχόταν και τους γνωρίζαμε βλέπαμε ότι υπάρχουν παιδιά από Λιβαδειά, Αθήνα, Μυτιλήνη, παντού. Το ότι κρατήσαμε τις δύσκολες στιγμές της Β’ και Γ’ εθνικής αυτόν τον πυρήνα σαν Άρης δυνατό είναι τρομερό.

Για το καλό ξεκίνημα και το πως πρέπει να κοιτάμε τις επόμενες αγωνιστικές:

Και πρόπερσι όπως μας είχε κάτσει το πρόγραμμα λέγαμε ότι θα κάνουμε το 7 στα 7 και θα έχουμε 21 βαθμούς και τελικά είχαμε 12. Πρέπει να δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά. Να καταλάβουν έστω και μετά από τόσα χρόνια πως νιώθουμε και τι ζητάμε από αυτούς.

Για το τι έχει κάνει ο σύνδεσμος ανά τα χρόνια:

Το 2015 φτιάξαμε το πρώτο μας πανό, το 18′ κόψαμε την πρώτη μας βασιλόπιτα, από το 18′ επίσης κάθε χρόνο παίρνουμε διαρκείας τα οποία τα κληρώνουμε στο Yellow Radio. Φέτος δεν το κάναμε μέχρι τώρα, αλλά και πάλι θα πάρουμε κάποια διαρκείας στο μπάσκετ και θα τα κληρώσουμε.

Για τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν λάβει τα διαρκείας:

Στην μνήμη μου έχει μείνει ένας άνθρωπος που είναι άνεργος, μας έστειλε μήνυμα «Να είστε καλά παιδιά, θα μπορώ τώρα να πηγαίνω στο γήπεδο με το παιδί μου»

To Top