“Σεβασμός στο κοινωνικό φαινόμενο που λέγεται Άρης Θεσσαλονίκης”

Με αφορμή την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, ο πρώην Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για τα λάθη του παρελθόντος και την ανάγκη αναγέννησης της ομάδας. 

Η ανακοίνωση του πρώην νομάρχη αναφέρει: «Σεβασμός στο κοινωνικό φαινόμενο που λέγεται Άρης. Η απόρριψη της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 προσθέτει νέα εμπόδια στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση του ιστορικού σωματείου και όλη η οικογένεια του Άρη για την επίτευξη του κοινού στόχου, την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η διοίκηση των ¨κιτρινόμαυρων¨ για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πιστωτών της θεωρώ πως θα έπρεπε να αναγνωριστούν και να εκτιμηθούν σε αυτό το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον.

Σε καμία περίπτωση ο Άρης δεν πρέπει να μείνει απροστάτευτος. Τα όποια λάθη έγιναν στο παρελθόν δεν μπορούν να υπονομεύουν διαρκώς τις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλονται για την αναγέννηση της ομάδας, την επιστροφή της στους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος.

Είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα επικρατήσει η λογική, ο Άρης που φέτος ετοιμάζεται να γιορτάσει τον ένα αιώνα παρουσίας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πατρίδας μας θα μπορέσει απερίσπαστος να ακολουθήσει την πορεία εξυγίανσης που έχει χαράξει το τελευταίο διάστημα.

Μια πορεία που θα τον οδηγήσει στον απεγκλωβισμό από τα φαντάσματα του παρελθόντος και θα του ανοίξει το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

To Top