Τραϊανόπουλος στο PRESSARIS για την “καυτή” ατμόσφαιρα, τον Άρη του χθες, αλλά και το παιχνίδι του Χαριλάου

Με τα πλέον κολακευτικά λόγια μίλησε ο προπονητής του Εθνικού Νέου Αγιονερίου – προσεχή αντιπάλου του Άρη – Βασίλης Τραϊανόπουλος για το κυριακάτικο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο PRESSARIS και θυμήθηκε τις φορές που έχει αγωνιστεί ο ίδιος ως αντίπαλος των «κίτρινων» τις δεκαετίας του ΄80 και του ’90, είτε με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς είτε με αυτή του Πανσερραϊκού.

«Θυμάμαι από τότε που ήμουν εγώ παίκτης την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο του Άρη. Ήταν κάτι το εκπληκτικό», τόνισε αρχικά ο κόουτς της ομάδας του Κιλκίς, για να επιστρέψει στο… τώρα και το μεταξύ τους παιχνίδι:

«Για εμάς είναι μία γιορτή το γεγονός ότι πηγαίνουμε να παίξουμε στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’. Ο Άρης είναι μία ιστορική ομάδα, μία ομάδα που έχει βγάλει πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πάνω απ΄ όλα του αξίζει ο σεβασμός μας», τόνισε αρχικά, για ν΄ αποκαλύψει τι είπε στους παίκτες του:

«Αυτό που είπαμε στα παιδιά είναι πάνω απ΄ όλα να ευχαριστηθούν αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και από εκεί και πέρα ό,τι καλό προκύψει. Έχουμε και εμείς ποιοτικούς παίκτες και θεωρώ ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Αντιθέτως μόνο κέρδος θα έχουμε…».

Οι παίκτες του Εθνικού Νέου Αγιονερίου είχαν ρεπό την Δευτέρα και ουσιαστικά από την Τρίτη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο αυτό παιχνίδι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Κιλκισιώτες, που αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις και να διεκδικήσουν την πρώτη τους φετινή νίκη, δεδομένου ότι προέρχονται από δύο ισοπαλίες με Καβάλα και Καστοριά.

Επίσης, ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του Άρη θα έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της, που απέδειξε στα παιχνίδια με Καστοριά και Καμπανιακό ότι δεν την αφήνει μόνη της ούτε στη Γ΄ Εθνική, είχε να πει:

«Περιμένουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο και τα παιδιά γνωρίζουν ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Πιστεύω, όμως, πως δεν θα μας επηρεάσει. Εξάλλου, έχω προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές μου για το τι θα πρέπει να περιμένουν! Σίγουρα, θα είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες που θα περάσουν από το ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα», για να συμπληρώσει: «Περιμένουμε να δούμε τον Άρη ενισχυμένο μετά τις κινήσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα και με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Τέλος, ο Βασίλης Τραϊανόπουλος κατέληξε: «Σεβόμαστε την ιστορία του Άρη και είναι κρίμα που αυτή η ομάδα παίζει στη Γ΄ Εθνική! Είναι μεγάλη τιμή για εμάς σαν Εθνικό Αγιονερίου ν΄ αγωνιζόμαστε κόντρα στον Άρη».

To Top