Σειρά έχει η νίκη στη Ρόδο για τον Άρη

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Ιωνικό, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και ήταν κάτι, που το χρειαζόταν, τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για βαθμολογικούς λόγους.

Οι “κίτρινοι” δεν ήθελαν να χάσουν άλλο έδαφος στη βαθμολογία και το χθεσινό αποτέλεσμα τους διατηρεί στο παιχνίδι για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Ο επόμενος αγώνας με τον Κολοσσό (01/04, 15:00), στη Ρόδο είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τον Άρη, καθώς με νίκη θα αυξηθούν οι πιθανότητες να τερματίσει στις έξι πρώτες θέσεις.

Η ήττα του Προμηθέα από τον Απόλλωνα Πατρών ήταν ένα αποτέλεσμα που βολεύει τους “κίτρινους”, όχι όμως και η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάζει και τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων, που έχουν τον ίδιο στόχο μ’ αυτόν, όμως θα πρέπει να κάνει το 2Χ2 στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Έτσι θα ελπίζει ότι θα αποφύγει την 7η και την 8η θέση στην κανονική περίοδο, που οδηγούν σε σειρά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αντίστοιχα στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

To Top