ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σειρά επαφών της ΚΑΕ με τους πιστωτές για την αποφυγή κατάπτωση της εγγυητικής

Ιδιαίτερα γεμάτο θα είναι το σαββατοκύριακο για τη νέα διοίκηση του Άρη, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν επαφές με τους εν Ελλάδι πιστωτές, ούτως ώστε να διακανονιστούν οι οφειλές που υπάρχουν και να αποφευχθεί η κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Υπάρχουν ήδη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με όλους τους πιστωτές που έχουν ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής και υπάρχει πολύ καλό κλίμα για την εξεύρεση λύσεων. Με κάποιους εξ αυτών υπάρχει και προφορική συμφωνία, στόχος είναι να επιτευχθούν συμφωνίες στο… χαρτί με όλους.

Είναι κατανοητό από τους ανθρώπους του Άρη ότι υπάρχει μια δυσπιστία λόγω της προηγούμενης κατάστασης με τη διοίκηση Λάσκαρη και την πλήρη ανυποληψία των τελευταίων 18 μηνών, ωστόσο εφόσον οι διακανονισμοί συνοδευτούν με προκαταβολές (κάτι που λογικά θα συμβεί), τότε θα γίνει ένα πολύ σοβαρό βήμα προς μια οριστική λύση για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι άνθρωποι του Άρη αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να πετύχουν τους διακανονισμούς που θέλουν και μπορούν να υποστηρίξουν στο πλάνο που έχουν καταρτίσει, ώστε να είναι απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους από εδώ και πέρα.

To Top