Σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για το τένις!

Γνωστές έγιναν οι λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το Netflix για το χώρο του τένις η οποία έχει σκοπό να ρίξει φως στην αθέατη πλευρά των σούπερ σταρ του αθλήματος.

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για το τένις πρόκειται να προβληθεί από την κορυφαία πλατφόρμα σειρών και ταινιών στον κόσμο, το Netflix.

Τη σπουδαία αυτή συνεργασία ανακοίνωσαν ταυτόχρονα και οι οχτώ μεγάλοι οργανισμοί (Netflix, ATP Tour, ATP Media, WTA Tour, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open) που θα συνεργαστούν για την παραγωγή της σειράς των ντοκιμαντέρ.

“Ετοιμαστείτε για να δείτε το επαγγελματικό τένις όπως δεν το έχετε ξαναδεί” ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ATP.

Για πρώτη φορά, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη ζωή ορισμένων από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στον κόσμο, διεκδικώντας τα σημαντικότερα τρόπαια.


Όπως είναι φυσικό, το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά.

Τα ντοκιμαντέρ θα προβάλουν αφιλτράριστο περιεχόμενο, μέσα από το μαγικό κόσμο του τένις, παρουσιάζοντας τους παίκτες και τις ομάδες τους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την παρουσία μας στον αθλητισμό, σε αυτή την behind-the-scenes σειρά ντοκιμαντέρ. Το τένις είναι ένα πολύ δημοφιλές άθλημα, με σπουδαία τουρνουά. Μέσα από αυτη τη συνεργασία με τα τέσσερα Grand Slam, το ATP Tour και τη WTA Tour, η σειρά θα δώσει την ευκαιρία στους θεατές να μάθουν πλούσιες προσωπικές ιστορίες των αθλητών που θα καθηλώσουν τους φίλους του αθλήματος αλλά θα προσελκύσουν και νέους θαυμαστές” είπε ο αντιπρόεδρος του Netflix, Μπράντον Ριγκ.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Australian Open που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (17/01) στη Μελβούρνη.

Πηγή: Tennis24

To Top