ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σελτσούκ: “Το γήπεδο αυτό και οι φίλαθλοι του Άρη έχουν μεγάλη παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!”

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Ερνάκ Σελτσούκ για τον Άρη και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί του στο Αλεξάνδρειο.

Ο Τούρκος τεχνικός της Μπάνβιτ τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Άρη όχι μόνο για σήμερα, αλλά για όλη την πορεία του. Έπαιξαν πολύ καλά σε όλη την κανονική διάρκεια του Γιούροκαπ, πήραν άξια την πρώτη θέση τους εύχομαι καλή πορεία στην δεύτερη φάση…” και πρόσθεσε: “Είμαστε νέα ομάδα, ήμασταν πολύ νευρικοί από την αρχή ως το τέλος. Κάναμε την χειρότερη εμφάνισή μας, χάσαμε πολλά σουτ, πολλές βολές και είναι αδύνατο να κερδίσεις τόσο καλές ομάδες, αν κάνεις αυτά”.

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη σχολίασε: “Το γήπεδο και οι φίλαθλοι είναι γνωστά σε όλη την Ευρώπη, υπάρχει μεγάλη παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Προσωπικά έχω έρθει πέντε φορές, με διαφορετικές ομάδες, σε αυτό το γήπεδο και ήταν πάντα το ίδιο. Μας επηρέασε πολύ, κυρίως επιθετικά, γιατί είμαστε και άπειρη ομάδα”.

Ο Σελτσούκ πρόσθεσε πως “είναι πολύ πιο δύσκολο και σκληρό το Γιούροκαπ σε σχέση με πέρσι. Ο όμιλός μας ήταν μακράν ο πιο δύσκολος από τους υπόλοιπους και αυτό με κάνει χαρούμενο που προκριθήκαμε. Το θέμα είναι ποιες ομάδες θα έρθουν από την Ευρωλίγκα για να δούμε το επίπεδο στη συνέχεια…”.

To Top