Σεμερτζίδης – Μιχαλήτσος: «Να βοηθήσουμε όλοι, στο μυαλό μόνο ο ΠΑΣ»

Μήνυμα εμψύχωσης, αλλά και προσήλωσης στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έστειλαν στους παίκτες οι υπηρεσιακοί προπονητές Γιώργος Σεμερτζίδης και Γιάννης Μιχαλήτσος, που ανέλαβαν καθήκοντα στην σημερινή προπόνηση.

«Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε, για να την ξεπεράσουμε και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μην σκέφτεστε τους επόμενους αγώνες. Στο μυαλό μας να υπάρχει μόνο η νίκη την Κυριακή», είπε το προπονητικό δίδυμο στους ποδοσφαιριστές, που δείχνουν και οι ίδιοι να συνειδητοποιούν ότι τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί.

Στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν λόγω ενοχλήσεων οι Καρίμ Σολτάνι και Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ενώ κάποιες ενοχλήσεις είχε ο Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ στα γόνατα, από το παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπως και ο Έλντιν Γιακούποβιτς.

Οι παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην προχθεσινή αναμέτρηση ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα περίπου μισή ώρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους, που ήταν πιο ξεκούραστοι και στους οποίους έριξαν περισσότερο βάρος οι Σεμερτζίδης – Μιχαλήτσος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η προπόνηση τελείωσε ένα δεκάλεπτο πιο νωρίς από το προγραμματισμένο, λόγω της δυνατής νεροποντής, που έκανε αδύνατη την προσπάθεια των παικτών.

Το ραντεβού των «κίτρινων» ανανεώθηκε για αύριο το πρωί, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής.

To Top