Σεμινάριο κατά της φαρμακοδιέγερσης στην ΠΑΕ Άρης

Ποδοσφαιριστές και τεχνικά επιτελεία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Άρης παρακολούθησαν σεμινάριο κατά της φαρμακοδιέγερσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης», οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν για τους νέους κανονισμούς της FIFA καθώς επίσης και για τη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης πραγματοποιήθηκε σήμερα το σεμινάριο κατά της φαρμακοδιέγερσης. Στο σεμινάριο, που παρακολούθησαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τους νέους κανονισμούς της FIFA σχετικά με το αντιντόπινγκ και τη λίστα απαγορευμένων ουσιών WADA 2019».

Σεμινάριο κατά της φαρμακοδιέγερσης στον Άρη

Στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο κατά της φαρμακοδιέγερσης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο σεμινάριο, που παρακολούθησαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Άρης και έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τους νέους κανονισμούς της FIFA σχετικά με το αντιντόπινγκ και τη λίστα απαγορευμένων ουσιών WADA 2019.

To Top