Σενάρια από Αθήνα με Βολιβία, πρώην εκτελεστικό και Αβάνογλου

“Συνωστισμός” ενδιαφερόμενων για την ΠΑΕ Άρης! Όπως μέτεδωσε νωρίτερα το “Αθλητικό Μετρόπολις” σε απογευματινή του εκπομπή, άτομα που φέρεται ότι λειτουργούσαν ως εκπρόσωποι ξένου επιχειρηματία και πιο συγκεκριμένα του Βολιβιανού δισεκατομμυριούχου Μαρσέλο Κλαουρέ, βρέθηκαν για… διευρενητικούς λόγους σε ΕΕΑ και ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τα σενάρια, ζήτησαν να πληροφορηθούν από την ΕΠΟ πέρα από τα διαδικαστικά που αφορούν την αγορά μετοχών μιας ΠΑΕ, ήταν το κατά πόσο είναι εφικτή η άρση του περιορισμού των μεταγραφών σε περίπτωση εξόδου από το 99 και εξωδικαστικών συμβιβασμών με το σύνολο των πιστωτών.

Άλλα σενάρια αναφέρουν ότι έχουν συμμετοχή και ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, αλλά και Αναστάσης Αβάνογλου, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση ή ενημέρωση.

Το όνομα του Μαρτσέλο Κλάουρε είχε έρθει στην επιφάνεια εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Βολιβιανό επιχειρηματία, να έχει οικονομική επιφάνεια (περιουσία 8 δισεκατομμυρίων ευρώ) που αρκεί για να διαταράξει όλα τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αρκεί φυσικά τα σενάρια να γίνουν πράξη…

To Top