ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάρια από Κύπρο για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για Ροζ

Σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας sportime του sigmalive αναφέρει πως η Ομόνοια θέλει να αποκτήσει τον Λίντσεϊ Ροζ που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν στον Άρη.

Προοπτική που σίγουρα δεν θα βρει σύμφωνο τον Γάλλο αμυντικό, καθώς από τη μία ο κυπριακός σύλλογος, ακόμα ψάχνει τον νέο του προπονητή και από την άλλη, πρόκειται για μία ομάδα που έμεινε μακριά πέρσι από το πρωτάθλημα, δίχως να έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα…

Ο 27χρονος Γάλλος στόπερ Λίντσεϊ Ρόουζ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το κέντρο της άμυνας στην Ομόνοια. Η πληροφορία προέρχεται από την Θεσσαλονίκη και φαίνεται να είναι βάσιμη.

Ο Ρόουζ αγωνίστηκε στη περίοδο που έληξε στον Άρη, υπό μορφή δανεισμού από την Λοριάν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θέλει να τον κρατήσει επί μονίμου βάσεως, εντούτοις υπάρχουν άλλοι δύο μνηστήρες, ένας  εξ΄αυτών είναι η Ομόνοια στην οποία ο Ρόουζ προτάθηκε προ ημερών.

Ο Ρόουζ είναι ύψους 1.84, πήγε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ιανουάριο και κατέγραψε 15 συμμετοχές, σκοράροντας 2 φορές. Έχει αξιόλογο βιογραφικό με πέρασμα από Λαβάλ, Βαλανσιέν, Μπαστιά και Λοριάν. Πιο τρανταχτός φυσικά σταθμός  του ήταν η Λιόν.

To Top