ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σενάρια από την Αθήνα για Άρη και Φουστέρ

Την ώρα που κορυφώνεται η προσπάθεια του Άρη για να σφραγίσει και τυπικά, αυτό που κατέκτησε πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, την άνοδο δηλαδή στη Football League, προκύπτουν νέα μεταγραφικά σενάρια από την Αθήνα.

Σύμφωνα με αυτά: «Βόμβα» μεγατόνων ψάχνει ο Καρυπίδης και θέλει να ντύσει στα «κίτρινα» τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Νταβίντ Φουστέρ”!

Πρόκειται για δημοσίευμα από την Αθήνα (στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλα σενάρια κι έχουν “έρθει” ήδη στον Άρη… δεκάδες παίκτες), το οποίο φιλοξενεί το gazzetta και το μόνο που απομένει είναι εάν έχει ουσιαστική βάση ή όχι η αναφορά στην συνεργασία με τον καταξιωμένο μέσο. Κάτι που θα καταδείξει ο χρόνος…

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Φουστέρ, είναι ένας παίκτης που αρέσει πάρα πολύ στον Καρυπίδη, κάτι που φάνηκε και στην διπλή του προσπάθεια να τον φέρει στην Βέροια. Πρώτα, ως ελεύθερο το καλοκαίρι που μας πέρασε και ως δανεικό τον Γενάρη, χωρίς επιτυχία. Τώρα, ο Φουστέρ μένει ελεύθερος και ο Άρης περιμένει στην… γωνία, για να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να τον κάνει δικό του”.

Δείτε εδώ την καριέρα του 34χρονου Ισπανού:

fus

To Top