Σενάρια από την Πιερία για Αιγινιακό, Άρη και ΑΦΜ!

Πληθαίνουν τα σενάρια από την Πιερία σχετικά, με τον Αιγινιακό, τον Πιερικό, αλλά και τον…Άρη!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dokari.gr: “Η λύση αγοράς του ΑΦΜ της ομάδας της Πιερίας έρχεται ως… μάννα εξ’ ουρανού για τους κιτρινόμαυρους και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να «κλειδώσει» η μεγάλη συμφωνία”.

Το σάιτ επικαλείται με πληροφορίες από την Κατερίνη τονίζοντας ότι: “παράγοντες του Άρη και του Αιγινιακού έχουν ανοιχτή γραμμή από την Τρίτη και όλη την Τετάρτη. Αλλεπάλληλες επαφές και δίαυλο επικοινωνίας, για να διευθετήσουν όλα τα σημαντικά και μη ζητήματα”.

Μάλιστα όπως υπογραμμίζει: “Το θέμα είναι σε καλό δρόμο μετά από “δυνατή” πρόταση των ανθρώπων του Άρη οικονομικά και αναμένεται να «περπατήσει», την ώρα που και ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, είναι έτοιμος να αλλάξει… στρατόπεδο σε ένα ντόμινο εξελίξεων και μετά από αυτή τη μεγάλη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς να επιχειρήσει στροφή προς τα διοικητικά του γείτονα Πιερικού, καλύπτοντας την εξελισσόμενη αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο των μελανόλευκων”.

Αυτές οι πληροφορίες αναπαράγονται όλη την ημέρα, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη αγωνία και ανησυχία στον κόσμο του Άρη, ο οποίος στη συντριπτική του πλειοψηφεία έχει εκφραστεί αρνητικά στο θέμα του ΑΦΜ. Είναι νωπές ακόμη οι τοποθετήσεις και οι δεσμεύσεις από επίσημα χείλη στην τελευταία γενική συνέλευση του Βελλίδειου.

Προφανώς αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της κίτρινης ΠΑΕ, αλλά και της ΚΜΑ σχετικά με τα παραπάνω σενάρια από την Πιερία, εκτός κι αν υπάρχουν εξωδιοικητικοί που έχουν σχέση…

To Top