ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σενάρια από τη Βουλγαρία για Άρη και Κράστεφ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βουλγαρία, ο παίκτης τον οποίο τσεκάρει ο Άρης είναι ο Φίλιπ Κράστεφ.

Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα Μέσων της γειτονικής χώρας ανέφεραν ότι οι κιτρινόμαυροι έκαναν το ταξίδι για να χάρη των Σούντμπεργκ και Ουέλτον, οι οποίοι αγωνίζονται στη Λέφσκι Σόφιας, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,ο Κράστερ είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Πρόκειται για 21χρονο μέσο, ο οποίος βρίσκεται στη Λέφσκι από τον Ιανουάριο του 2022, ως δανεικός από την βελγική Λόμελ. Πέρσι στο εξάμηνο που έπαιξε εκεί είχε 16 συμμετοχές 3 γκολ και 4 ασίστ, ενώ φέτος σε 34 ματς έχει 7 γκολ και 5 ασίστ.

Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται, αλλά δεν θα συνεχίσει στη Λέφσκι, μιας και εμφανίζεται χολωμένος από την απομάκρυνση του πρώην προπονητή, Στανιμίρ Στοΐλοφ.

Ο Κράστεφ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σλάβια Σόφιας, «φάνηκε» από νωρίς και γι’ αυτό τον απέκτησε η City Football Group το καλοκαίρι του 2020, που έχει στην ιδιοκτησία της την Μάντσεστερ Σίτι κι άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Μία εξ αυτών είναι η Λόμελ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο κι αμέσως δόθηκε δανεικός στην Σλάβια Σόφιας.

Τον Ιανουάριο του 2021 παραχωρήθηκε με δανεισμό στην γαλλική Τρουά, που ανήκει στο ίδιο δίκτυο ομάδων, τον Αύγουστο του 2021 πήγε στην Καμπούρ στην Ολλανδία και από τον Ιανουάριο του 2022 βρίσκεται στην Λέφσκι.

Υπήρξε διεθνής σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Βουλγαρίας και πλέον είναι στην ανδρών. Στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη…

To Top