ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σενάρια για Άρη και Άλαν Άξελ Κιμπαλουλά

Στα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη, προστίθεται και αυτό του Άλαν Άξελ Κιμπαλουλά.

Σύμφωνα με το thessports.gr, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Άλαν Άξελ Κιμπαλουλά ενδιαφέρει τον Άρη, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Εσθονίας με τη φανέλα της Νόμε Κάλιου, που εδρεύει στο Ταλίν.

Αναλυτικότερα: “Ο Κιμπαλουλά είναι γεννημένος την πρώτη ημέρα του 1992 και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Κονγκό, αν και διαθέτει γαλλικό διαβατήριο. Αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, κυρίως όμως στα αριστερά. Δεν είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 31/12/2016, όμως προφανώς θα υπάρχει τρόπος να αποκτηθεί, αν τον θέλει ο Άρης.

Το τελευταίο, έχει να κάνει με το ότι ο Κιμπαλουλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thessports θα βρεθεί τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να τον τσεκάρει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Κιμπαλουλά είναι προϊόν των ακαδημιών της Λιλ, ενώ στην Νόμε Κάλιου αγωνίζεται από τον Φλεβάρη του 2013, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα”.

To Top